Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Ingolstadti kapcsolat

Magyarok Németországban, németek Győrött készülhetnek szakmájukból az Audi és a Büchl jóvoltából.
Az Ingolstadti Főiskola és a Széchenyi István Egyetem közötti oktatási, tudományos együttműködés kereteinek, programjainak meghatározása a célja dr. Czinege Imre győri rektor múlt heti németországi, ingolstadti látogatásának. A németországi Ingolstadtban van az Audi AG központja.
A széchenyis hallgatók – a tervek szerint – pályázattal a németországi Ingolstadt főiskoláján is tanulhatnak, s szakmai gyakorlatuk helyszíne az Audi AG ottani központja vagy a Büchl AG lesz. A német főiskola sikerrel pályázó hallgatói a Széchenyi István Egyetemen teljesítik tanulmányi követelményeiket, s az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárában, illetve a Büchl Hungária Kft.-nél tölthetik szakmai gyakorlatukat.  Az együttműködési program anyagi hátterét a két multinacionális cég biztosítja.
A német főiskola és a győri egyetem együttműködik az internetalapú oktatási dokumentumok, a multimédiás anyagok elkészítésében is. A tudományos együttműködés fő területe a környezetvédelmi kutatásokban való közös részvétel lesz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővítik a szelektív hulladékgyűjtést

Kétmillió forintért újabb szelektívhulladék-gyűjtő edényeket helyeznek ki Győrben. Tovább olvasom