Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Információs pont Győrött a szellemitulajdon-védelméért

Széchenyi István Egyetem - A Magyar Szabadalmi Hivatal Győrben, a Széchenyi István Egyetem Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpontja (JRET) keretében szellemitulajdon-védelmi információs pontot létesít.

A győri PATLIB Központ az Európai Szabadalmi Egyezményhez csatlakozott tagállamokban létesített hálózat részeként működik. A hallgatóknak, oktatóknak, kutatóknak, feltalálóknak, innovatív vállalkozásoknak és az érdeklődőknek kínált szolgáltatások sokrétűek.

A győri központ munkatársai megismertetik a szellemitulajdon-védelem alapfogalmait, intézményeit, az oltalmi formákat, hozzáférést biztosítanak a nyomtatott és elektronikus adatbázisokhoz, segítséget nyújtanak a szabadalmaztatás folyamatában és jogvédelmében, tanácsokat adnak a szellemi termékek hasznosításával, a licencszerződésekkel kapcsolatos kérdésekben.

A PATLIB Központ munkatársai hétfőtől szerdáig 13 és 16 óra között, pénteken 13 és 15 óra között díjmentes tájékoztatással és szakmai tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az egyetem tanulmányi épületében, a JRET A-104-es központjában működő információs pont ünnepélyes avatása 2007. november 15-én, csütörtökön 11 órakor lesz.


Winkler Csaba
Titkárságvezető
Széchenyi István Egyetem

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiemelkedő elismerést ért el Győr

Győr - A Virágos Magyarországért Mozgalomtól Aranydiplomát kapott Győr kiváló település- és… Tovább olvasom