Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Indulnak a diákkörök a tehetségeknek Győrben

Az előző évekhez hasonlóan a Talentum Műhely ebben a tanévben is meghirdeti tehetséggondozó foglalkozásait Győr és a kistérség általános és középiskolás tanulóinak.

A tehetségfejlesztő csoportokba kiemelkedő eredményeik alapján kapnak meghívót a diákok, de iskolájukon keresztül is jelentkezhetnek a tehetséges tanulók. Az érdeklődő diákok, szülők közvetlenül is megkereshetik a Talentum Műhelyt.

Jelentkezési határidő: szeptember 30. Elérhetőség: Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadó, Győri Kistérség, Talentum Műhely (Török István u. 36., tel.: 96/515-545, mobil: 06-20/573-4919. E-mail: tehetseg@gyorpedpszicho.hu; havasretine@freemail.hu). A tehetségpedagógiai koordinátor Havasréti Béláné.

A csoportokban folyó tehetségfejlesztő munka segíti az iskolák tanulmányi versenyekre, tudományos diákköri konferenciákra történő felkészítő tevékenységét.

A foglalkozások órakerete félévenként 20 óra. A tehetséges tanulók részvétele a foglalkozásokon ingyenes. Az
induló foglalkozásokról, az időpontokról, a Talentum Műhely programjairól honlapjukon (www.gyorpedpszicho.hu/talentum) is rendszeresen tájékoztatást adnak.

A foglalkozások október elején indulnak.

Az induló foglalkozások: kézművesműhely (óvodásoknak), tehetséggondozás művészeti neveléssel (óvodásoknak, általános iskola alsósainak), külön gondozás megvalósításának útja a Táltos tehetségműhelyben (5–7 éves óvodásoknak), komplex művészeti nevelés az óvodában, a zenei nevelés kiemelésével (óvodásoknak), matek(ok)oskodó (2–3. osztályosoknak), kisnyelvészek diákköre (3. osztályosoknak), matematika-diákkör (5. osztályosoknak), kísérletező kistermészettudós (2–5. osztályosoknak), stratégiai táblás játékok (5. osztályosoknak), nyelvmű- velő diákkör (5–8. osztályosoknak), matematika-diákkör (6. osztályosoknak), földrajzdiákkör (7–8. osztályosoknak), képzőmű- vészeti diákkör (5. osztálytól középiskolásokig), informatika regionális diákkör (7–8. évf., ill. 9–10. évf., 11–12. évf.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálffy István Győrben: A hit, az összefogás a siker záloga lehet

A Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezető-helyettesét, sajtószóvivőt, Pálffy Istvánt… Tovább olvasom