Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Indul az Ajándékosztás játék, regisztráljon!

Hatodjára is megrendezzük népszerűvé vált decemberi Ajándékosztás játékunkat. Minél több napon játszik, minél több ismerősének elküldi, annál nagyobb eséllyel nyer.
 


A játék december 1-étől 23-áig tart a www.kisalfold.hu/karacsony oldalon. Naponta lehet belépni a napi ajándékért. Minden éjjel sorsolás, a fődíj kisorsolásának időpontja: 2012. december 24. A napi ajándék nyertesét a nap letelte után, éjfélkor sorsolja ki védett rendszerünk. A játékoksokat reggel e-mailben értesítjük.
Látogatóink közül a szerencsések december 1. és december 23. között naponta nyerhetnek ajándékokat. Itt lehet majd megnyerni elsőként kiadónk szakácskönyv sorozatának új darabját, és minden szakácskönyvhöz egy minőségi gyermekjátékot is társítunk.

December 24-én talál gazdára az idei fődíj: egy 120.000 forint értékű utazási utalvány, amelyet a Blaguss.hu utazási portál ajánlott fel. Az utalványt minden olyan utazásra fel lehet használni, amelyet a Blaguss iroda szervez.

Érdemes tehát naponta meglátogatni karácsonyi játékoldalunkat a www.kisalfold.hu/karacsony címen, ahol mindennap bemutatjuk a nap aktuális nyereményét. Aki kedvet érez a játékhoz, annak csupán annyi teendője lesz, hogy egyszeri regisztrálás után nap mint nap belép az aznapi ajándékért.

Kattintson az aznapi dátumra a kalendáriumban, ott lépjen be, és szálljon versenybe a főnyereményért is!


Töltse ki roppant egyszerű regisztrációs lapunkat és nyerjen nap mint nap! Amennyiben egy adott játéknapon megadja 5 ismerőse valós e-mail címét is, azzal az Ön neve még egyszer belekerül az aznapi sorsolásba és a főnyeremény-sorsolásba. Minden megadott, érvényes 5 e-mail cím után újabb esélyt kap.

Ugyancsak növelheti esélyét a főnyeremény-sorsoláson azzal, ha minél több napon visszatér és belép a játékba.

A december 1. és 23. közötti napi sorsolások aznap éjfél után következnek be. Frissítés után az adventi kalendárium megfelelő dátumára kattintva lehet tájékozódni az eredményről.

A főnyeremény-sorsolást december 24-én végezzük. Ennek eredménye aznap a játék kezdőoldalán tekinthető meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri közgyűlés: 900 ezer km-rel futhatnak kevesebbet a buszok jövőre

Győrben 900 ezer kilométerrel futhatnak kevesebbet a buszok jövőre úgy, hogy a tarifák 10 százalékkal növekedhetnek. Két interpelláció is terítékre került: az egyik a Dunakapu térről, a másik az Audi-telekről. Tovább olvasom