Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Íme, a Jobbik megyei listája

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei listáját Magyar Zoltán országgyűlési képviselő mutatta be szeptember 1-én a párt megyei Facebook oldalán.

A megyei lista első helyére Lipovits Máté, a Jobbik megyei alelnöke került. Az aspiráns a megye fejlődéséért a városi szemlélet mellett a kistelepüléseket szeretné helyzetbe hozni, elősegítve a falvak megtartó erejét.

Célunk a vidék Magyarországának újbóli felvirágoztatása, a falvak hanyatlásának megállítása és a folyamat visszafordítása, ezt pedig csak a helyi gazdaság megerősítésével, a biztonságos élet szavatolásával, tisztességes és felelősségteljes munkával lehet elérni. – mondta a listavezető. Ehhez a gondolatkörhöz illeszkedik a lista többi tagjának elképzelése is.

Második helyen Szmik Lajos áll, aki a megye erősödő gazdaságáért és a települések fejlődéséért szeretne dolgozni. Harmadikként Szemerits Szabolcs egy biztonságosabb megyét képzel el. Ezt is tette meg mottójának: "Biztonságot mindenkinek!".

A lista negyedik helyén Dr. Nagy Gergely szerepel, aki mindenek előtt tisztességet szeretne a közéletben. Átlátható, elszámoltatható és becsületes munkát ígért.

A Jobbik teljes megyei listája:

1. Lipovits Máté, 2. Szmik Lajos, 3. Szemerits Szabolcs, 4. Dr. Nagy Gergely, 5. Csiszár Gyula, 6. Csákány Annamária, 7. Nagy Imre, 8. Jávor Miklós, 9. Szemerits Zsolt, 10. Tuba Kálmán, 11. Lengyel Márk, 12. Horváth Tibor, 13. Karácsony Krisztián, 14. Vajda Richárd, 15. Kiss Balázs, 16. Varga Sándor, 17. Nagy Zoltán, 18. Horváth Zsolt, 19. Sipos Adriána, 20. Banga Richárd, 21. Magyar Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mire újra meglátta autóját a győri férfi, már kutyák laktak benne

Miután elvitte szerelőhöz az autóját, egyszerűen nem kapta vissza egy győri férfi. Elképesztő… Tovább olvasom