Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Ilyen volt 2013 - Rács mögött a győrszentiváni klán

Ilyen volt 2013 kiadványunkból: ˝A klán és holdudvara Szlovákiának 5 milliárd, Csehországnak mintegy 900 millió forintnak megfelelô kárt okozott.˝ Vásárolja meg!
Magyar, cseh és szlovák bűnügyi szakemberek közös felderítése nyomán csaptak le a pénzügyi nyomozók a rendôrség, a NAV és a TEK kommandósainak bevonásával egy áfacsalással gyanúsítható szervezet irányítóira és tagjaira Győr több pontján január 7-e hajnalán.

A lefoglalt 19 luxusautó -Maserati, Audi, Porsche, Bentley Continental, BMW, Mercedes – értéke meghaladja a 230 millió forintot.
A bíróság akkor 14 gyanúsított elôzetes letartóztatását rendelte el, hárman szökésben voltak. Közülük már csak egyet keresnek a hatóságok. Néhány hónappal az akció után két ügyvédet is ôrizetbe vettek, a bíróság az ô elôzetes letartóztatásukat is elrendelte.

Az elfogás másnapján a gyôri bíróság elôtt a klán ôrizetbe vett tagjainak hozzátartozói várják az elôzetes tárgyalás eredményét.
Az elfogás másnapján a gyôri bíróság elôtt a klán ôrizetbe vett tagjainak hozzátartozói várják az elôzetes tárgyalás eredményét.


Az akcióban luxusautókat, ingatlanokat és készpénzt foglaltak le a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Bűnügyi igazgatóságának pénzügyi nyomozói összesen mintegy másfél milliárd forint értékben a gyôrszentiváni színesfém-kereskedô klántól.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Akciófilm´ a győri Metro-csomópontnál: a banda végiglopta a fél Dunántúlt - fotó

Úgy tudjuk, a banda nagyáruházak vásárlóira szakosodott, s tagjai végiglopták fél Dunántúlt. Tovább olvasom