Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Ikrényi falukarácsony

Évek óta a község apraját-nagyját várják az ikrényi templom előtt felállított óriási fenyőfa alá.
A falu karácsonyi ünnepét idén Németh Zoltán képviselő és segítői szervezték.

Bőséggel akadt dolguk az elmúlt napokban a helyi Őszirózsa Nyugdíjasklub tagjainak, akik összesen 380 kis- és nagyobb gyermeknek készültek csomaggal, 25 óvodást pedig szintén  megajándékoztak. A Győrhöz közeli Ikrényben Németh Zoltán képviselő a helyi képviselő-testület többi tagjával együtt szeretett volna örömet szerezni mindazoknak, akik eljöttek az ünnepségre. Különlegesen széppé tette az alkalmat az óvodások betlehemes műsora, a zene- és az énekszámok. A súlyos, gyógyíthatatlannak tartott betegségben szenvedő Németh Zoltán a legerősebb kemoterápiás kezelései ellenére kivette a részét a szervezőmunkából.

– Sokszor úgy érzem, kiveszett belőlünk a szeretet, ám a karácsonyi készülődés alkalom arra, hogy összehozza az emberi érzéseket – mondta el a nyugdíjasklub év végi, utolsó összejövetelén a képviselő.
– Remények szerint az itt élők is másként fogadták a köszöntőt – tette hozzá Stipsits Ibolya, a szociális bizottság elnöke, aki évek óta baráti közösséget vállal a Németh családdal.

Gergó András polgármester szerint újólag bebizonyosodott, hogy jó ikrényinek lenni, örömet szerezni az itt élőknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Statikai vizsgálat a vasútállomáson

Az utasok ismét használhatják a győri vasútállomás főbejáratát, amelyet le kellett zárni, mert a homlokzatot díszítő burkolat több helyen meglazult, s bármikor leeshetett volna egy-egy darabja. Az életveszélyt elhárították, de teljes statikai vizsgálatot rendeltek el. A MÁV hivatalos közleménye szerint a homlokzat egy részének megerősítését kellett elvégezni a napokban. Tovább olvasom