Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Így tanítják a KRESZ-t a rendőrök a mozgássérült gyerekeknek Győrben - videó

A kisalfold.hu is belelesett abba a tanórába, ahol mozgássérült gyerekeknek mutatta meg a biztonságos közlekedést a rendőrség. Videós riport.

A Konduktív program keretében a győri Fekete István Általános Iskolában tanóra keretében folytatódott az a programsorozat, mely során a mozgássérült gyermekek részére KRESZ oktatást tartott egy rendőr kolléga egy pedagógus.

A "Közlekedési ismeretek" előadássorozatot a Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési bizottságának titkára Gerendai Sándorné r. őrnagy és a Fekete István Általános Iskola Konduktív Csoportjának vezetője Molnár Józsefné indította útjára két évvel ezelőtt.

A programot tizennégy, 7-14 év közötti tanuló kezdte el; a gyerekek a mai napig érdeklődve hallgatják a hasznos tanácsokat.


Videó: Cseh Róbert


Így tanítják a KRESZ-t a rendőrök a sérült gyerekeknek Győrben - fotók: Cseh RóbertJedlikes diák rajzát választották a legsikeresebb alkotásnak 

Rajzpályázat keretében mutatták be a fogyatékkal élő diákok a győri közlekedési tapasztalataikat.

A legsikeresebb alkotásért járó díjat Keller Péter, a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakközépiskola 13. osztályos informatikai szakos tanulója vehette át Rosta Roland r. századostól, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság titkárától a szóban forgó tanórán.  

Olvasóink írták

 • 3. oxana 2013. szeptember 24. 19:04
  „Mankapunka, legyen egy jó napod, tényleg igazad van.”
 • 2. klotzild 2013. szeptember 24. 15:11
  „1. Sajnos teljesen igazad van....”
 • 1. Mankapunka 2013. szeptember 24. 01:13
  „Mind szép és jó, csak szegény gyerek a napi életben tapasztalja, hogy még a kerékpár út és a kocsi út találkozásánál sem tud gördülékenyen lemenni.
  Elmélet megy, de a gyakorlat mást mutat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 150 megyei cég és vállalkozó a NAV feketelistáján

Győr-Moson-Sopron megyéből összesen 153 olyan cég és vállalkozó neve szerepel a listán, amely be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatott. Tovább olvasom