Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Így parkolhattok ti Győrben: fejlesztések, adventi kedvezmények - videó

Tükröket kapott a Jókai úti parkolóház: a kanyarok jobban beláthatóak. A Révai úti felszíni parkolókat is átépítették.
Több, a győri parkolókat használó gépjárművezetők kényelmét szolgáló fejlesztést valósított meg a közelmúltban a Győr-Szol Zrt.

A Jókai úti parkolóház előtt mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyet jelölt ki a szolgáltató, így a korábbinál nagyobb eséllyel találnak szabad beállót a rászorulók a társaság egyik legforgalmasabb ügyfélszolgálati irodája közelében.

Videó: Cseh Róbert

Ugyancsak a Jókai úti parkolóházban tapasztalható változás, hogy a ki- és behajtási útvonalakon tükrök segítik a kanyarok jobb belátását, valamennyi szinten, összesen 14, speciális tükör teszi biztonságosabbá a közlekedést. A parkolóházon belüli tájékozódást könnyítik meg azok a hamarosan felszerelésre kerülő új táblák is, amelyek az autósok számára egyértelművé teszik a ház használatára vonatkozó információkat.

Parkolás Győrben: fejlesztések, adventi kedvezmény

A közelmúltban fejeződött be a Révai úti felszíni parkolók átépítése. Korábban magas járdaszegélyre kellett felkaptatniuk a járműveknek, ezt váltotta ki egy döntött szegély kialakítása. Ezzel a megoldással várhatóan népszerűbbé válik ez a parkolási szakasz.

A hagyományoknak megfelelően az adventi időszakban kedvezményes parkolási díj várja a belvárosba érkezőket. Eszerint 2013. november 29-től, 2014. január 1-ig a felszíni fizetőparkoló helyeken hétköznap csak 8 és 16 óra között kell parkolójegyet váltani. Szombati napokon a parkolás díjmentes.

A parkolóházakban az adventi időszakban is a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet várakozni. A Jókai úti parkolóház december 1-től egységesen, a nap 24 órájában 150 forintos, a Révai parkolóház 60 forintos óradíjért vehető igénybe.

Olvasóink írták

 • 5. soproni 2013. november 22. 19:05
  „Ismét megmutatkozott az intelligencia hiánya.”
 • 4. Madarász 2013. november 22. 08:21
  „3. Pont az zavar, hogy még mindig eme csemeték itt dolgoznak és nem vettek fel olyanokat helyettük, akik tudják hol a határ a bunkóság és a humorosság között...”
 • 3. Mankapunka 2013. november 21. 16:32
  „Jaj Madarász, úgy csinálsz, mintha nem ismernéd eme csemeték munkásságát itt. :)

  Révaiban tényleg, aki felfestette azokra a magas padkákra a festéket, és kiadta még előtte rá az engedélyt, na azt sem szabadna többet ilyen körben alkalmazni. Ha tetszik, ha nem.”
 • 2. DON 2013. november 21. 15:46
  „1. Madarász 2013.11.21. 14:36
  Egy valamire való újságnak... A gyújtós is valami...”
 • 1. Madarász 2013. november 21. 14:36
  „"Így parkolhattok ti Győrben: fejlesztések, adventi kedvezmények" -talán egy valamire való újságnak nem kéne így lekezelni az olvasókat...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradások a megyében nov. 25-30.

Tovább olvasom