Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Igazából szerelem: nyertesek

Mindenkinek van legalább egy olyan története, amelyben megmutatható az, milyen is igazából a szerelem. Ezért hirdetett a GyőrPress pályázatot, melyben az olvasók legszebb, legjobb szerelmes történeteit vártuk.

Ezek a történetek személyesek, különlegesek, szelídek, vadak, izgalmasak, romantikusak, valódiak, vagy éppen megálmodottak voltak. De egyben azonosak, nagyon emberiek.

A szervezők köszönik a sok-sok írást, melyekből egy szakavatott zsűri kiválasztotta a legjobbakat, vagy talán pontosabban: azokat, melyek a legjobban érintették meg őket.

Az ˝Igazából szerelem˝ történetek közül a legjobbak nyomtatásban is megjelentek a GyőrPress hasábjain hétről hétre több mint hatvanötezer példányban. Januártól folytatódnak a történetek.

A jutalmazottak. 1. helyezett: Vehofsicsné Marksteinerné Erzsébet.

Nyereménye: két éjszaka két fő részére reggelivel bármely magyarországi Ibis szállodában, valamint egy vacsorautalvány 20 ezer forint értékben a hédervári kastély ˝A Grófnál˝ éttermében. 2. helyezett: Kun-Deák Mariann. Nyereménye: egy éjszaka két fő részére félpanzióval a Kálvária Hotelben. 3. helyezett: Takács Balázsné Dóra.

Nyereménye: digitális képkeret a Konkoordtól, valamint 10 ezer forintos vásárlási utalvány a Kalligráf könyvesbolttól. A díjátadás jövő hét kedden délután 2 órakor lesz Győrött a Kisalföld szerkesztőségében (Újlak u. 4/A).

Olvasóink írták

  • 1. Seele 2009. december 19. 17:19
    „Hm... Kissé elszontyolodtam, mindenesetre gratulálok a nyerteseknek. Jó lenne, ha januárban mindenki írását megjelentetnék. :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bulinapokon több az ittas vezető az utakon

Az európai közlekedésbiztonsági akciósorozat részeként a megyében 3380 alkoholszondás ellenőrzést… Tovább olvasom