Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Időstalálkozó retro hangulatban Győrben

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr nyolcéves hagyományt folytat azzal, hogy június 5-6-7-én ismét nagyszabású találkozót rendez.
A generációk közötti kapcsolatok ápolása és az egymás iránti felelősség megerősítése mellett elkötelezett Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr nyolcéves hagyományt folytat azzal, hogy június 5-6-7-én – immár a Veletek Mindenkor programsorozat részeként – ismét nagyszabású találkozót rendez.

A tavalyi mintegy ezer résztvevőnél ezúttal még több érdeklődőt, időset, fogyatékkal élőt, valamint az ellátórendszerben dolgozó szakembert várnak az ország minden részéből. A rendezvényről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. Igazi retrohangulat uralkodik majd az egyetemi csarnokban és környékén, amely otthont ad a programok sorának. Lesz vásári forgatag, népi mesterségek bemutatója, ki mit tud, egészségügyi szűrőprogram, tanácsadás, laborlátogatás az egyetemen, látványos mobilis-bemutató, vetélkedők, kiállítások valamint kulturális és mulatós bor-dal est vendégművészekkel. A szervezők a hatvan-hetvenes évek stílusa szerint berendeznek egy szobát és egy konyhát, sőt, veterán járműveket is felvonultatnak.

A fiatalok generációját általános és középiskolás gyerekek valamint egyetemisták képviselik, akiket a fellépők soraiban ugyanúgy megtalálunk, mint a szellemi játékok, színes sorversenyek résztvevőiként, segítőiként.

A formai és tartalmi újdonságok mellett az idei országos találkozó abban is eltér a korábbiaktól, hogy a délutáni programok nyitottak a civil idősklubok számára. A rendezvényt ezúttal is work-shop kíséri, a szakemberek előadásokat hallgatnak meg és tapasztalatokat, módszereket cserélnek. A harmadik nap a fogyatékossággal élőknek szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életveszélyes volt a vakolat - lezárták az utcát Győrben - képgaléria

Rövid időre le kellett zárni a győri Jókai utca egy szakaszát pénteken délelőtt, mert potyogott a… Tovább olvasom