Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Idén így parkolunk Győrben

Január 20-ig érvényesek a Győr-Szol Zrt. által kibocsátott lakossági parkolóbérletek, míg az övezeti bérleteket január 10-ig fogadják el.
 A közszolgáltató közleménye szerint ezen a héten már valamennyi bérlettípus megvásárolható ez évre a Győr-Szol Jókai utcai (Győr, Jókai utca 7–9.) ügyfélszolgálati irodájában. Az ár változatlan. Újdonságként jelezték azt is, hogy a Győr-Szol valamennyi bérletes ügyfél részére szélvédőre erősíthető tartót ajándékoz, amely megkönnyíti a bérletek használatát és biztosítja a jól látható elhelyezést.

A parkolás témájához kapcsolódik ez is: a szögletes formájú Hectronic automatáknál kísérleti jelleggel bevezették az ellenőrző szelvénnyel ellátott jegyet. A kiadott bizonylat két részből áll. Felső részén a parkolójegy felirat olvasható, amelyet a gépjármű első szélvédője mögött kell látható módon elhelyezni. A felső résztől az alsót egy bevágás választja el. Az alsó részen nyugta felirat olvasható, melyet a gépjármű vezetője leválaszthat a parkolójegyről és tárcájába téve bármikor meggyőződhet róla, hogy a gépjárműben hagyott parkolójegye meddig érvényes. Fontos, hogy a parkolási ellenőrök csak a gépjármű első szélvédője mögé, jól látható módon kihelyezett, parkolójegy feliratú szelvényt fogadják el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jóval több pénzbe kerül az ápolók képzése, mint a jogászoké a győri egyetemen

A magyar egészségügyben egyre több gondot okoz az ápolók elvándorlása, a minisztérium által meghúzott keretszámokból mégis az derül ki: kevesen tanulhatnak diplomás ápolónak Győrben. Tovább olvasom