Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Huszadszor is bajnok a győri Széchenyi István Egyetem

A Műszaki Felsőoktatási Sportnapokon a huszadik bajnoki címét szerezte meg a győri csapat, amelynek tagjait szerdán köszöntik.


A Kecskeméti Főiskola adott otthont a negyvenkettedik Műszaki Felsőoktatási Sportnapok versenyeinek.

A győri Széchenyi István Egyetem és jogelődjei 1973-tól 39. alkalommal vett részt a hat sportágban - asztaliteniszben, kézilabdában, férfi és női kosárlabdában, kispályás labdarúgásban és sakkban - rendezett vetélkedőn.

Asztaliteniszben a Trencsényi Tibor, Kovács Adrienn, Bálint Brigitta és Kocsis Szabolcs összeállítású győri csapat ezüstérmes lett az Óbudai Egyetem mögött. Edzőjük kovács Zsolt. Kovács Adrienn a torna legjobb játékosának járó különdíjat is elnyerte.

A győri kézilabdázók minden csapatot legyőzve a dobogó legfelső fokára állhattak. Pauer Zoltán edző bajnokcsapata: Somogyi Ádám, Kovács Ábris, Jesch Márton, Kőhalmi Dániel, Molnár Sándor, Kovács Ákos, Schneider Miklós, Nagy Dávid, Bella Viktor, Bunghardt Szabolcs, Burján Tamás. A kézilabda torna legjobb kapusa Somogyi Ádám hallgatónk lett.

A győri leány kosarasoknak csak a pécsiek jelentettek leküzdhetetlen akadályt, a többieket legyőzve ezüstérmesek lettek. Barthalos István edző csapata: Papp Renáta Konti Klára, Jakab Ágnes Jusztina, Marth Gabriella, Májusi Eszter, Szöllősi Edina, Rédei Viktória.

A győri férfi kosarasok a selejtezőben a dunaújvárosiak ellen elszenvedett vereséggel már csak a harmadik helyért játszhattak, ahol a pécsiek ellen 74-46-os nagyarányú győzelemmel megszerezte a bronzérmet a Horváth Gergő, Szigeti Gábor ,Papp Balázs, Geszler Márton,

Rédei Bálint ,Fülöp András, Neumann Márk, Marosi Zsolt ,Bosnyák László, Perger Bálint alkotta csapat. Edző Cseh Gergely.

A győri sakkozókat dr. Balogh Tibor készítette fel, akik ezúttal is jól szerepeltek a második helyen végeztek a Debreceni Egyetem mögött. A csapat tagjai: Nagy Hunor, Csavajda Péter, Gál Finszter, Máté Tibor.

A Széchenyi István Egyetem labdarúgói a várakozástól elmaradva az 5. helyen végeztek.

Az összetett pontversenyben ezúttal a versenysorozat történetében huszadik alkalommal a Széchenyi István Egyetem végzett az első helyen 62, második a Debreceni Egyetem 52, harmadik az Óbudai Egyetem 51 ponttal.


A győri Széchenyi István Egyetem huszadik bajnoki címét ünneplő csapatának tagjait

2011. november 2-án, szerdán 13 órakor

dr. Szekeres Tamás rektor a „Bridge" Hallgatói és Oktatói Klubban köszönti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halloween est a győri állatkertben! - sok-sok fotó

Kicsik és nagyok, anyukák és apukák, fiatalok és örökifjak, azaz rengetegen voltak kíváncsiak a győri állatkert különleges éjszakai programjaira hétfőn. Képriport. Tovább olvasom