Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Hűséges gazdára várnak az elárvult állatok

Győr-Emberek az Állatokért Alapítvány - A menhely helye, elérhetősége: Pápai út, szeméttelep, körülbelül 100 méter után balra, dupla zöld kapu. A kutyákat és cicákat oltva, féregtelenítve, bolhátlanítva adják örökbe. Önkéntesnek jelentkezni 17–19 óráig lehet. Érdeklődni macska- és kutyaügyben a 20/957-1177-es (Kata), kutyaügyben a 20/445-6572-es (Rita) számokon lehet. Aki az állatokról bővebb információra kíváncsi, látogassa meg a http://gallery.site.hu/u/Gyorimenhely internetes weboldalt.
Szuzi: hatéves, ivartalanított szuka tacskókeverék. Nagyon félénk kutyus, aki türelmes gazdát keres. Stella: nyolcéves, ivartalanított német juhász szuka. Nagyon kedves kutyus, időskorára szerető gazdit keres. Korához képest aktív. Gyönyörű, hosszú szőre van. Evésnél a táplálékát védi, de erről a gazdánál könnyen leszoktatható. Angi és Panda: németjuhász-keverék szuka kutyusok. Nagyon szomorúak, szeretnének egy szerető gazdit idős napjaikra. Angi hét-, Panda hároméves. Imádnak fürdeni s sétálni. Nagyon szeretik egymást, jó lenne, ha egy gazdi vinné el mindkettőt. Killy: ivartalanított keverék szuka kutyus. Nagyon helyes, bújós rosszcsont. Más kutyákkal nem jön ki, és biztonságos kerítés szükséges mellé, mert szereti felfedezni a világot. Nagy a mozgásigénye, így csak családi házba ajánljuk, de nem kerti dísznek, kell hogy lefárassza a leendő gazdája. Béla: nagyon aranyos, intenzíven sétáló kutyus, aki nem húz. Térdig érő, drótszőrű, zsemleszínű. Nagyon kedves, bújós, elsőre megszereti az embert, s elvárja a simogatást. Lord: németjuhász-keverék kan. Nagyon kedves, barátságos. Mozgásával probléma van, a hátsó lábait nehezebben használja.


A menhelynek szüksége lenne: mosogatószerre, S+M-es gumikesztyűre, macskaalomra, forgácsra, konzervre kölyökmacskáknak és -kutyáknak.

A menhelyekre kijárni bizony nem könnyű feladat... Mennyivel kényelmesebb elmenni moziba, vagy egyszerűen csak otthon lustálkodni, vagy haverokhoz, bulikba járni. De van, akit ez valahogy mégsem elégít ki, van, aki érzi, az élet többről is szólhat, ha akarjuk. Ők azok, akik nem bánják, ha hétvégén is korábban kelnek egy kicsit, ha hideg, esős novemberi napon végigdidergik a kenneltakarítást, ha már a nyelvük jobban lóg, mint a sétálni vitt kutyáknak. Az év 313 napján egyedül vannak a menhelyi kutyusok, bezárva egy nem túl tágas kennelbe – vagy egyedül, vagy más kutyákkal – és egy évben mindössze 52 olyan napjuk van, amikor jön valaki, hogy megsimogassa őket, amikor pár percre csak őrájuk figyel egy imádott emberi lény. Egy ember, akiért ők még számkivetettként, magányra kárhoztatva, kidobva, megverve, éheztetve is csak rajongani tudnak.

Önkéntesnek jelentkezni lehet a 30/2276-445-ös számon 17–20 óra között mindennap!

Támogatást kérnek

A menhely állatainak orvosi ellátása rengeteg pénzt emészt fel, ezért ha valaki tud adakozni, hozzájárul az állatok életének, egészségének megsegítéséhez. Mivel az alapítvány bankszámlája gyakorlatilag üres, köszönettel fogadják, ha bárki támogatni tudja az állatok gyógykezelését, etetését. Bankszámlaszám: K&H, 10200249-33018676 (utaláskor a megjegyzés rovatba kell feltüntetni, hogy mire fordítsák az adományozott összeget). Kérésre csekket küldenek.


Olvasóink írták

  • 3. Győri lány 2008. szeptember 21. 19:12
    „Idióta... Nézd meg a kis pofiját :(”
  • 2. klinki 2008. szeptember 20. 17:50
    „1.->Hűű de vicces valaki...:S”
  • 1. bolha 2008. szeptember 20. 09:10
    „Kikérem magunknak, társaim nevében is. Inkább a bolhákat adnák örökbe cicátlanítva, vagy főleg kutyátlanítva!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmilliárdból új konyha

Győr-Moson-Sopron - A megyei közgyűlés tegnapi ülésén hivatalosan is bemutatták a képviselőknek a… Tovább olvasom