Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Hurrá! Nyitva az Aranypart I. is Győrben

A pünkösdi hosszú hétvégén remek srandidő lesz, szóval irány csobbani!


A Pünkösdi nyári hosszú hétvégére bővültek a vízparton tartózkodás lehetőségei Győrben.

A Duna és mellékfolyóinak apadását követően június 6-ától az Aranypart I. szabad strandon is várják a fürödni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Az Aranypart II. szabad strand már június elsején kinyitott.

Fotó: Kisalföld-archív
Fotó: Kisalföld-archív

A biztonságos üzemeltetéshez szükséges előkészítő munkák részeként a GYŐR-SZOL Zrt. szakemberei mindkét helyszínen többek között megmetszették a fákat, lenyírták a füvet, lefestették a padokat, pótolták azok hiányzó deszkáit, kihelyezték a víz mélységét jelző bójákat és a hulladékgyűjtő edényeket, kifestették a fürdőházat, valamint a helyszínre szállították az életmentéshez szükséges csónakot. Ahol kellett, ott pótolták a hiányzó eszközöket és elvégezték a szándékos rongálásból adódó feladatokat.

A szabad strandokon augusztus 31-ig, naponta 8 és 20 óra között mentőőr felügyeli a területet, emellett illemhely, zuhanyzó és öltöző teszi kellemesebbé a kikapcsolódást.

A szabad strand házirendje a biztonság érdekében előírja, hogy tilos motorkerékpárral és gépkocsival behajtani, illetve oda kutyát bevinni. Nem szabad tüzet gyújtani és üveget a vízbe vinni. A fürdőzőkre és a napozókra nézve veszélyes lehet a vízparton hagyott horog, ezért a szabad strandok területén a horgászás is tilos.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karambol a győri Nagy Imre utcában - egy ember megsérült - fotók

Összeütközött két személyautó péntek délelőtt a Nagy Imre utcai virágbolt előtt. Tovább olvasom