Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Hulladéklerakás új helyen

Győr - A Győri Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatása szerint a bezárt Pápai úti hulladéklerakó telep mellett korábban üzemelő hulladékgyűjtő pont augusztus 5-ével megszűnt.

Ezzel egy időben a Győr-Sashegy településrészen lévő hulladékkezelő központ területén hulladékudvar nyílt. A hulladékkezelő központ – és a hulladékudvar – a Győrből kivezető 81-es számú főúton közelíthető meg. A Győr vége táblától számított második kereszteződésben kell balra kanyarodni, ehhez kanyarodósáv áll rendelkezésre. A bekötőút a bejárathoz vezet. A hulladékudvar a hulladékkezelő központ területén található.

A beszállítás feltételei: a hulladékudvarba csak győri lakos szállíthat be térítésmentesen, s nem vállalkozási tevékenységből származó hulladékot. A beszállítási jogosultság igazolására a Győr kártya szolgál. A hulladékudvarban kötelező a hulladékok szelektív módon való elhelyezése. Az alábbi hulladékfajták szállíthatóak be térítésmentesen: lom, nyesedék, elektronikai hulladék, műanyag hulladék, gumi, fém, építési törmelék, üveg, textil, papír, veszélyes hulladék.

Olvasóink írták

 • 1. Dorothym 2009. augusztus 07. 15:31
  „Új lerakó????
  Kedves Kommunális Szolg.ó,
  ha kell fényképekkel és levéllel bizonyítom a Kisalföldnek, mennyire nem törödnek a környezetvédelemel. Győr-Sashegy erdősáv! Nézzenek már körül, fákat vágnak ki, és szemét tömeg van! És maguk nem hordják el a szemetet!
  Gratulálok.
  Mindenre alkalmasak, csak az elhivatottság hiányzik!
  Üdv”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bűnnek nincs bőrszíne

Budapest-Győr - Fél órája fejeződött be az az egyeztető tárgyalás, amelyen - az országos… Tovább olvasom