Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Hőzöngés a külső Baross úton: rendőröket kellett hívni a focidrukkerekhez

Tudósítónk információi szerint délután fél 6 körül a külső Baross úton 40-50 fociszurkoló hangoskodott. A kiabálásnak 10-15 rendőr vetett véget.

A kisalfold.hu információi szerint a szóban forgó drukkerek a csütörtök este fél kilenckor kezdődő Videoton SC - NK Maribor Európa Liga-selejtező mérkőzésre érkeztek Győrbe. A székesfehérvári csapat nemzetközi kupameccsét azért rendezik a megyeszékhelyen, mert a Videoton pályájának gyepét hozzák rendbe. A székesfehérvári klub ezért kérte, hogy Győrben rendezzék meg a találkozót.

Köztudott, hogy az ETO és a Videoton szurkolók nincsnek túlságosan jó viszonyban egymással, ezért a mérkőzés előtt és után előfordulhatnak kisebb-nagyobb összetűzések, balhék.

Tudósítónk felvétele
Tudósítónk felvétele


A kisalfold.hu értesülései szerint a rendőrség felkészülten várja az esti nemzetközi mérkőzést.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. ndf 2010. július 20. 02:40
  „én sem bírom felfogni, hogy miképp lehetett ideengedni a videotont.
  ha a fradi pályán újítanak valamit, újpesten játszanak meccset?
  kódolva volt a balhé az egészbe. (pláne hogy a délszláv csürhe is itt eszetlenkedett, nem volt elég ide az rbd-rbc tandem).
  takarodtak volna a sötétváriak újpestre, hiszen az egykori és az új állami (orbán) csapat tartson már össze.

  viszont. angliában nem ilyen balhék miatt lett az a végletekig szabályozott helyzet ami van, hanem kifejezett utcai háborúk, halálesetek, súlyos sérülések tömege és ennél messze nagyobb fokú vandalizmus miatt.

  az 5 éves börtön meg baromság, mert ha hőbörgésért 5 év börtön jár, akkor lopásért 10, súlyos testi sértésért 20, gyilkosságért pedig 100. ennyi börtönt pedig az istennek nem fogunk adóból eltartani, maximum ha lemondunk pl. az egészségügyről vagy a nyugdíjról. aztán jöhet a jobbikos fércszöveg, hogy dolgoztassuk a rabot, de az is csak mese pl. aszódi javító-nevelőben próbálták dolgoztatni (lakatosmunkák, asztalosmunkák) a srácokat, de a helyi vállalkozók folyamatos tiltakozására (olcsó szekrény - konkurencia) végülis meghátráltak (a bentlakók ma is dolgoznak, csupán az nem pénzt termel, hanem pénzt visz, hiszen az értékesítésre nincs mód, az alapanyagokat viszont meg kell vásárolni). pénzbüntetés kell meg meccsről eltiltás, renitenseknek meccs napjára adott városból/városrészből való kitiltása, aztán problem solved. kell hozzá beléptetőrendszer a meccseken, sok sok térfigyelő kamera, meg valamilyen rendőrséget segítő számítástechnikai rendszer. meg vidista akkor jöjjön győrbe ha eto-vidi van, bakker.”
 • 32. titokgyula 2010. július 18. 11:15
  „Ha a szomszéd veri a feleségét és a gyereket, nem jönnek ki, Pedig az aztán kiabál rendesen.”
 • 31. IV.Béla 2010. július 17. 18:54
  „24. nap2010!

  Revidiálnom kell a korábbi álláspontom, sajnos:
  "Nádorvárosban az álló lámpánál SETÉTVÁRIAK törtek autót, nem a mariboriak (hacsak nem tanultak meg magyarul káromkodni a meccs kedvéért...). A pirosnál álló autón ugráltak, rugdalták, ütötték, majd kiszedték a 2 gyereket, aztán elp.csázták őket. 20-an 2-t... Bátrak!"”
 • 30. nasi12 2010. július 17. 16:45
  „Mindenkinek!
  A 24. hozzászólás nap2010 2010.07.16. 22:44 által leírtakról én is hallottam.
  Ilyenkor nem kellene mást tenni, csupán illedelmesen megkérni, hogy legyen szives szálljon fel a gyűjtő kocsira, majd mikor másnap kifizette a 20ezer Ft-os megőrzési díjat, és hivatalosan is elismerte az okozott kárt, már mehetne is haza.
  A többi már a bíróság és a biztosító dolga.
  A következő esemény már 5 év viselkedési tanfolyam lenne.
  Gyors és hatásos legyen az intézkedés, mert különben mit sem ér az egész.”
 • 29. Mariano 2010. július 17. 15:17
  „Ha a balhé kedvéért jöttek ide ezek a szurkolók ,akkor inkább jobban tennék hogyha elmennének a Bercsényi ligetbe ahol a romák laknak,mert azok is csak abból a célból sétálgatnak keresztül kasul az utcákon ,hogy legyen kibe belekötniük.Na azokat a romákat pl-ul agyon lehetne ütni azért amit velünk csinálnak.Csak az a baj hogy azokat senki sem meri bántani.”
 • 28. Mariano 2010. július 17. 15:03
  „Ha a balhé kedvéért jőttek ide ezek a szurkolók akkor mennyenek inkább a Bercsényi ligetbe,mert ott megtalálják azokat a romákat akik szintén csak abból a célból sétálgatnak keresztül kasul az utcákon hogy legyen kibe belekötniük.Na azokat a romákat pl-ul lehetne ütni verni ,mert azok megérdemelnék hogy agyonverjék őket.Csak az a baj hogy azokat senki sem meri bántani .”
 • 27. Mankapunka 2010. július 17. 13:28
  „kisspeti

  Mikor meccs van,ott a Mol és Shell kút között mindig keresztül kasul mennek mindenen,és várják melyik autós dudál rájuk,hogy utána lehessen kivel balhézni.”
 • 26. kisspeti 2010. július 17. 11:22
  „Azt nem látom sehol,mit csináltak a szurkolók a Budai út és a shell kút melletti főúton!
  A rendőrök megállították a buszt majd füstgránátok repültek mindenfele.Kb. 30 rendőr futkozott a házak között
  és kommandósok támadták meg a buszt!
  Még mindig itt van a nyoma a főúton(üvegszilánkok,törött üvegek!)”
 • 25. nasi12 2010. július 16. 22:52
  „Félő, hogy a rendőrség valójában nem is akarja megoldani ezt a problémát.
  Nagyon sokan, nagyon jól megélnek ezekből a majdnem (gerjesztett) balhékból.
  Ha kitörne a béke a szurkolók között, akkor nagyon sok rendőr nem kapna plusz gázsit, a rendezvények biztosításáért, és néhány illuminált egyénnek sem lenne módja arra, hogy szakasznyi rendőröket sétáltassanak a mérkőzések előtt órák hosszat.
  Bevezetném a három csapás megoldását.
  Az első begyűjtés alkalmával a renitenskedőt, másnapig kenyéren és vízen tartanám a dühöngőben, majd ha kitisztulna a páciens, akkor megtekinthetné az előző napon róla rögzített videót. Gyorsan kifizetné a film gyártási költségeit, (10-20ezer Ft) és elolvasván, majd aláírásával elfogadná azt a nyilatkozatot, hogy a következő (a második) alkalommal, tárgyalás nélkül azonnal 5 év, a harmadik esetben azonnal 10 év lenne a kultúrált viselkedési tanfolyam elvégzésének az ideje, már szabadon mehetne is haza.
  Szerintem, ha a bandában hírül vennék, hogy az első 5 éves tanfolyamra már néhány emberkét be is zsupáltak, többé el sem mernének jönni Győrbe randalírozni.
  Ettől kezdve a rendőrségnek a 40C°-os hőségben, talpig beöltözve, nem az lenne a feladata, hogy annak a néhány agyament védőgumiszökevénynek, aki két kézzel kapaszkodva a sörösüvegébe ki ne löttyenjen a söröcskéje, hanem csupán videóra venni a történéseket, és amint átlépett egy határt, villámgyorsan begyűjteni, a családos békés szurkolók még csak nem is találkozhatnának ezekkel, a fazonokkal többé.”
 • 24. nap2010 2010. július 16. 22:44
  „Ez az első cikk, amihez hozzászólok, de olyan szinten felháborított és elborzasztott, amit láttam csütörtökön, h. nem tudom szó nélkül hagyni. Én is szemtanúja voltam, amikor ez a kb. 40-50 fős csürhe a Nádor térnél járt, és ahogy haladtak át a zebrán, néhányan közülük gondoltak egyet (bár a gondolkodás készsége enyhe túlzás velük kapcsolatban...) és az ott a piros lámpánál várakozó szegény srác kocsijára egyszűren felfutottak ugráltak a tetején és a motorháztetőn. Szerencsétlen sofőr kiugrott a kocsiból, de fogalmam sincs, mit tudott volna tenni ennyi emberrel szemben...én szemből kanyarodtam a Szigethy-re, de kerülőúton mertem csak megközelíteni a Nádor utcát, mert épp ott jártak. A rendőrök pedig felkészülten várták őket?! Hol??? Mi lett volna, ha nincsnek felkészülve...?! Tényleg "roppant jó ötlet volt", hogy ezek az ún. szurkolók ideeszetlenkedjenek.... és még kérdés, hogy miért nem járnak az emberek meccsre...? Egyébként a "drukkerek" meglehetősen "értelmesnek" néztek ki, nagyon nem voltak már szomjasak, és szerintem rohadtul nem érdekli őket a foci, csak az, hogy kiszabadultak otthonról, és lehet egy jó nagyot balhézni....”
 • 23. juju78 2010. július 16. 22:19
  „Miért tömjük még mindig a focit pénzzel, ha csak a balhé van, eredmény meg nincs. Adjunk olyan sportoknak, ahol eredmény is jön.
  Elegem van a gazdag és beképzel focistákból, s utálom hogy az ún. focidrukkerek által szétvert eszközök az én adómból kerülnek helyreállításra.”
 • 22. gondolat1234 2010. július 16. 13:58
  „Minek kellett ideengedni a fehérváriakat ?
  Mindenki tudja rossz a viszony, csürhe egy banda, menjenek ahova akarnak, de ide nem kellenek.
  Ilyenek miatt nem megy ki jóérzésű ember meccsre. Ha mondjuk fordítva lett volna, ti elmentetek volna Fehérvárra? Biztos lesben álltak volna a mocskok egy kis verésre. Ezeknek is csak a normális emberek ellen nagy az arcuk. Kíváncsi lennék egy fradi ellen is hőbörögnének az Üllői úton. Fülük-farkuk behúznák.”
 • 21. laura01 2010. július 16. 10:55
  „Focidrukkerek!
  Magyar foci jellemző!
  Bár itt a foci szót nevetséges még kiejteni is, itt a focisták inkább csak sétálgatnak a pályáln, és még a vicc, hogy a pénzükért semmit sem csinálnak!!!”
 • 20. poto 2010. július 16. 10:21
  „Tisztelt Kisalföld.

  Szóljanak a cikk írójának,hogy ezek nem foci drukkerek.
  Maguk miatt hiszik el,hogy ők is foci drukkerek.
  Talán ki kellen menni angliába és ott meg kellene nézni,a sajtó munkatársainak hogy kik ülnek a lelátókon.FOCI DRUKKEREK !!!!!!!”
 • 19. invektus 2010. július 16. 10:18
  „Ezért nem mer el elmenni egyes szurkolo a családjával
  MERT EZEK A VADBARMOK CSAK BALHÉZNI MENNEK
  MEG HA VALAKI ROSZUL NÉZ RÁJUK EGYSZERRE HÁRMAN LÖGDÖSIK”
 • 18. HR_XAR 2010. július 16. 05:34
  „16-os, megérdemelték azt, ami volt 2006-ban. Vagy, ha ennyire ellene vagy, akkor az okozott anyagi károkat megtéríted? A Btk mindenkire vonatkozik és azok ellen is keményen fel kell lépni, akik a közrendet és közbiztonságot oly módon sértik, mint a tüntetők, illetve a köz és magánvagyonban kárt tesznek.”
 • 17. Mankapunka 2010. július 16. 01:08
  „Fidesz

  Nem kell szélsőjobb oldal,majd törvényes keretek között rendet tezsnek.

  Hát,eddig nem úgy néz ki.”
 • 16. Feci000 2010. július 16. 00:29
  „Én azt mondom hogy a rendőrterror igenis kell az ilyen meccseken, de ami 2006ba volt az ellen igen is jó hogy végre szavát emelte a kormány. Azon "szurkolók" akik rendet bontani jönnek ide szerintem nyugodtan haza lehet verni gumibottal. Az ellen egy cseppet sem tiltakozok, sőt meg is dicsérem azokat a rendőröket.”
 • 15. RickCartman 2010. július 16. 00:22
  „na, megszólaltak a galamblelkú etós lúzerek...röhögnöm kell”
 • 14. accelerator 2010. július 15. 23:53
  „Söpredék!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Közösen˝: Jótékony élelmiszer akció az állami gondozott gyermekekért

Összesen 11 és félmillió forint gyűlt össze a Raiffeisen Közösen program által meghirdetett… Tovább olvasom