Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta -2°C | 6°C Még több cikk.

Hotel hárommilliárdért

Győri székhelyű cégek építik az ország legnagyobb vidéki szállodáját Tapolcán. Győri a fővállalkozó és jórészt győriek, megyebeliek az alvállalkozók is. A négycsillagos hotel már nyáron fogadja a vendégeket.
A győri székhelyű Pannon Team Építőipari Fővállalkozó és Kivitelező Kft. éppen egy évvel ezelőtt nyerte el egy hazai befektetői csoport megbízását Magyarország legnagyobb vidéki szállodájának megépítésére. A Tapolcán hárommilliárd forintból készülő grandiózus wellnesshotel mindent „tud", ami a szállodaipar e prémium kategóriájú épületegyüttesétől nemzetközi színvonalon elvárható. A feladat sokszínűségéről, az épület jellemzőiről a Pannon Team kft. két szakembere, Kissné Börzsönyi Zsuzsanna létesítményfelelős és Mózes Zoltán építésvezető tájékoztatta a Kisalföldet.

– Az épület három nagy blokkból és a hozzájuk szorosan illeszkedő sport- és szabadidő-létesítményekből áll – mondja Kissné Börzsönyi Zsuzsanna. A 228 szobás, hatemeletes épületkomplexum alsó szintjein kap helyet a 460 fős étterem, a gyógyászati egységek, a török- és az élményfürdő, a szauna, a fedett és szabadtéri teniszpályák, a fallabdatermek és szépségiparrészlegek.

Kissné Börzsönyi Zsuzsanna úgy véli, e sokfunkciós épület igazi szakmai kihívást jelentett a Pannon Team kft. számára, mivel eddig zömmel ipari létesítmények, közintézmények, szabadidő- és bevásárlóközpontok kivitelezését végezték.

– Negyven, zömmel győri és Győr-Moson-Sopron megyei alvállalkozói társasággal láttunk neki a munkának 11 hónappal ezelőtt – veszi át a szót Mózes Zoltán építésvezető. – Jelenleg közel hétszázan dolgozunk éjjel-nappal, hogy az ígért határidőre, a nyári szezon kezdetére minden az előírt minőségben elkészüljön. Kőművesek, burkolók, festők, villanyszerelők és sok más szakember hihetetlen összehangoltan dolgozik, hogy Magyarország legnagyobb vidéki négycsillagos hotelje nemzetközi színvonalon elkészüljön Tapolcán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízből egy a vaklárma

Csaknem ezer eseményre vonul évente a győri tűzoltóság. A javarészt tűzesetek mellett a riasztások… Tovább olvasom