Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Hőségben éjjel viszik a szemetet

˝Kedves Komszol! Kérjük, azonnal szüntessék be Győr-Gorkijvárosban az éjszakai szemétgyűjtést! Nem erre szerződtünk!˝

Olvasói üzenet

˝Kedves Komszol! Kérjük, azonnal szüntessék be Győr-Gorkijvárosban az éjszakai szemétgyűjtést! Nem erre szerződtünk!˝ A dühös itt
lakók
Az éjszakai szemétszállítással kapcsolatos olvasói kifogásra a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. a következő választ adta:
Az éjszakai szemétgyűjtés indoka az elmúlt két hét során tapasztalható hőség volt, a napközbeni munkavégzést megvalósíthatatlanná tevő időjárási helyzet (a dolgozók egészségének esetleges veszélyeztetése miatt). Az időjárás normalizálódása és a napi csúcshőmérséklet 30 Celsius-fok alá süllyedése időpontjától a normál napközbeni munkavégzést (hulladékgyűjtést, szállítást) állította vissza a társaság.

Olvasóink írták

 • 12. mitirjak 2010. július 30. 15:55
  „Igaz hogy ilyen hőségben minden munka jobban igénybe veszi az emberi szervezetet!Talán inkább az olvasó aki üzent azt is sérelmezi amit a konténer,kuka ürítők művelnek.Csapkodnak,zörögnek ha nappal van ha éjjel.A konténereket,kukákat nem kímélik vagdalják össze-vissza!A gyalogos utakra,vagy ahogy esik oda lökik!Igaz nem a Komszol veszi a szemetes edényeket mondjuk egy konténer 140 000 ft.Ezt a lakóközösségek keservesen megvették,az ürítők meg szarnak erre azért rúgják,vágják ezeket a gyűjtő edényeket!Ha melléhúllik a szemét otthagyják,majd a böködősök felszedik.Legalább lesz munkahelyük addig is!
  A másik:Azt sem szabadna megengedni,hogy a kukák,konténerek a közterületen legyenek,az ablakok alatt.Az ürítések után az illetékes aki a lakóházakban rendezi a szemetes edényeket a közösképviselő szabja meg neki a feladatai közé,hogy amikor az ürítés megtörténik vigye a rendeltetési helyére ezeket az edényeket,és "MOSSA KI!"Ez a rendje!”
 • 11. Edem85 2010. július 28. 00:48
  „A levél írónak csak annyit hogy abba a tikkasztó melegben vigyek ki a kukáját a szeméttelepre a lakóhelyétől és akkor megtapasztalja hogy meleg van és akkor többször nem ír ilyen ostobaságokat!!!”
 • 10. raffy2 2010. július 27. 20:47
  „nálunk is éjjel viszik/vitték a szemetet,de engem nem zavar,sőt nem is hallom mikor szoktak jönni.sok ember már nem tudja,hogy mibe kössön bele.örüljenek,hogy elviszik a szemetüket.”
 • 9. kurbli 2010. július 27. 15:49
  „Érdekes emberek vannak!
  Tudomásul kell venni, hogy a kukások is emberek, a mi szemetünket takarítják el, az a dolguk, és a 33 fok nekik is 33, talán még több is az aszfalttól, és a kukáskocsiból kiáramló hőtől!
  Ők is a munkájukat végzik, a munkáltatójuknak kutya kötelessége a leg emberibb munkakörülményt biztosítani.
  Nem csak a Brigád, és Taligás utcában, hanem az egész városban. A lakótelepünkön is éjjel hordják, de egyszer sem ébredtem fel rá! Dolgozni kell, és aki elfárad a munkában, az éjjel alszik mint a bunda, nem ér rá mindenféle szarságba belekötni! Akit ez zavar, az biztos nem hallja a tévét... de könnyebb azt mondani, hogy a kukásokra felriad!
  Sok más olyan zaj van éjjel a városban ami tényleg zavaró pár embernek, de ne azokat b..gassuk akik dolgoznak, és a szemetünket viszik el.”
 • 8. miracle 2010. július 27. 15:00
  „omarhulm
  40 fokban betonozni, utat építeni, vasúti kocsikat rendezni sem egy matyóhímzés.
  Ezek szintén mind olyan csöndes tevékenységek, hogy érdemes és kellemesebb este és hajnalban végezni...”
 • 7. omarhulm 2010. július 27. 14:43
  „5.
  Előre leszögezem, nem vagyok kukás. Azért valljuk be egész nap kukát emelgetni a tűző napon, nem a magyar átlag munkakör...”
 • 6. kisember1 2010. július 27. 13:46
  „miracle! nem rossz ötlet.”
 • 5. miracle 2010. július 27. 11:29
  „Tisztelt valamennyi munkáltató Magyarországon!
  Kérjük azonnal vezessék be az éjszakai munkavégzést, ha nappal 30 foknál melegebb van...”
 • 4. lkinga 2010. július 27. 10:34
  „Gorkijvárosi vagyok, nem zavar az éjszakai szemétszállítás. De ha esetleg szóltak volna, akkor kint hagyom a kukát. Mert éjszakára nem lehet azon a környéken kint hagyni, felrúgják, eltörik, ellopják stb. Tehát alapból nem hagyom kint éjszaka, de most azt tettem volna, ha tudom, hogy mikor jönnek érte.
  A Komszol kommunikációja siralmas. Nem is értem, hogy lehet így működtetni egy profitorientált szervezetet, merthogy a Komszol már nem nonprofitos szerv.”
 • 3. mecsoka 2010. július 27. 09:53
  „Egyetértek! Szüntessék be... de csak azoknál, akiket ez zavar. Majd elviszik 3-4hét után a szemetüket nappal, mert az ilyen korlátolt emberek ezt érdemlik. Minimum IQ-val rá lehetett jönni, hogy miért éjjel viszik a szemetet, ráadásul évek óta így csinálják a nyári hőségben. Akiben ennyi emberség nincs, hogy ezt megértse, azt nagyon tudom sajnálni.”
 • 2. alkutya111 2010. július 27. 09:41
  „A "kisember1"-nek üzenem:
  A közelmúltban senki sem tapasztalta azt, hogy a KOMSZOL kommunikált volna azokkal akiknek szolgáltat.
  Igaz a K.B. év elején tett pár PR riport kísérletet, ezzel kipipálta azt, amit a Módius ügynökségnek kellett volna elvégeznie.
  Tőlük ennyire telik. Nem változik semmi. Marad a szocibarát vezetés és a diktatúra.
  Talán egyszer, ha S. G. Úr is úgy akarja, eljutunk odáig, hogy szolgáltatóbarát és munkavállaló barát lesz ez a társaság ill. jogutódja.
  Sokan várják úgy a városban, mint a környéki településeken.
  Talán akkor esélyegyenlőség lesz a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevők között.
  Addig pedig marad a kupleráj!”
 • 1. kisember1 2010. július 27. 08:48
  „Itt is éjjel vitték, szerintem remek ötlet.Zajos persze, de szégyelje magát, aki ezt felrója, csak a kényelme miatt. A dühös ottlakókban ezek szerint nem sok emberség van. Viszont szólhattak volna az illetékesnek, mivel meglepi volt az átállás, így kellemetlen helyzetbe kerülhettek a gondnokok.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZFESZT: Három nap, harmincezer látogató

Kinőtte magát a győrszentiváni fesztivál, amelyet hat éve ismer a közönség, és ahol az idén először… Tovább olvasom