Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Hollywoodi sztárok költöztek Győrbe?

Vagy kik álmodtak ilyen, - itthon nem éppen divatos-, valóban elegáns és letisztult otthont maguknak?
És ha már megépült a csoda, miért adják el? Egy hirdetésnek hála mi is beleshettünk egy igazán különleges luxuslakásba! Vagy legalább is azt hittük...

A minimalizmus és letisztultság sajnos csak kevesek érzékeit érinti meg. Nincs is ezzel komoly baj, hiszen ahány ember, annyi ízlés. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Ennek ellenére örömmel látjuk, hogy Győr-Moson-Sopron megyébe is eljutott az elegancia és visszafogottság magasiskolája. Mert hiába a pénz és vagyon, sajnos nem mindig sikerül megfelelően elkölteni.A 140 nm-es, 4 szobás, nappalis, 75 nm-es terasszal rendelkező penthouse a képek alapján kiváló adottságokkal rendelkezik, amit néhány személyes tárggyal és finom ízléssel igazán otthonossá tehet bárki, akinek akad 45,9 millió forintja a megvételre.

Az egyetlen elgondolkodtató apróság az ingatlanbazar.hu oldalon megjelent hirdetés végén, zárójelben szereplő kitétel: A fotók között illusztrációk is szerepelnek.

Nem tudjuk, hogy a lakásbelső, vagy a terasz fest-e másképp, esetleg a megvillantott fürdő képe tér-e el a valóságtól, mindenesetre reméljük, hogy nincs komolyabb eltérés a hirdetés és a kínált otthon látványa között. Ellenkező esetben kicsit szomorúak lennénk.

Mert azért az a hollywoodi álom mégiscsak jár, még ha csak a képernyőn keresztül is!

További képek és részeletek az álomlakásról az ingatlanbazar.hu oldalán >>    

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pajzán locsolóversek húsvéthétfőre - Szigorúan 18+

Hamarosan itt a locsolkodás ideje, ezért csokorba szedtük a legtutibb húsvéti verseket. Kizárólag 18… Tovább olvasom