Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Hol vetted a táskádat? Megnyílt a győri Tchibo-üzlet, ott! - fotók, videó

Győr első Tchibo-üzlete az Árkádban nyílt pénteken, délelőtt a kisalfold.hu is a boltban járt. A riasztó-berendezést is ˝sikerült˝ tesztelnünk...


Nem jártunk még Tchibo-üzletben korábban, de azt a reklámokból már tudtuk, hogy ˝több mint kávé˝.  S valóban, első lépéseink nem is a kávébár felé vezettek, hanem a fogyasztási cikkeket vettük szemügyre.

Van itt minden: a ruháktól elkezdve a dekorációs termékeken keresztül a a háztartási kellékekig. Az is jól látható, hogy a Tchibo kiemelt célcsoportja alapvetően a 25-45 éves korosztály, és kínálatuk leginkább a hölgyek, családanyák igényeire épül, de - mint videónkból kiderül - az urak is megtalálhatják, amit szeretnének. 

Videó: Cseh Róbert

Eleinte kicsit zavaró volt, hogy ekkora üzletben ennyi különféle terméket találunk egymást mellett, de végülis a tematika érthető, és működik a Tchibo kereskedelmi modellje: a kávézás mellett többen betértek a próbafülkébe, vagy vettek táskát, ruhaneműt.  De mi is tettünk a kosarunkba ezt-azt, így az üzlet dolgozóinak ˝megnyugtatására˝ elsőként sikerült is teszteltünk a riasztó-berendezést. (Mert az bizony elég hangosan szirénázott, amikor egy pillanatra nem vettük észre, hogy kosarunkkal a kijárat felé sodródtunk.)

De vissza a főkanyarba: a Tchibo árai a középkategóriában játszanak, nem annyira olcsók, de nem találkoztunk horror-árakkal. A választék és azok árai egyébként megegyezik a webáruházuk ajánlatával,  bár - érthető módon- például a bútorokat csak a neten találhatjuk meg, az üzlet ehhez kicsi. 

Megnyílt a Tchibo-üzlet a győri Árkádban. Fotók: Cseh Róbert

Természetesen eljutottunk a kávébárig is. A nap ajánlata a mákos-mandarinos torta bármelyik klasszikus kávéval.  Erről még nem tudunk beszámolni, mert elvitelre kértük a süteményt - tök jó, hogy ezt is lehet!, de kollégánk 5 pontból 4-et adna a latte macchiato nougatnak, és 5-ből 10 pontot az epertortának.  A kávébár felszereltségére, kínálatára nem lehet panasz, - a szemes kávékat különösen elegánsan ajánlják - az azonban elképzelhető, hogy a négy asztal kevés lesz... 

A kiszolgálás is teljesen rendben volt, azt a nyitás körüli izgalmak számlájára írjuk, hogy az összes eladó szinte egyszerre vetette be a ˝segíthetek?˝ vásárló-riasztó kérdést.  De ez csak mellékszál, összességében érthető, miért várták sokan, hogy Budapest és Pécs után Győrbe is megérkezzen a Tchibo.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autós üldözés Győrben: rátapadt a cserbenhagyóra egy házaspár

Míg a férj követte a baleset bosnyák rendszámú okozóját, felesége folyamatosan tájékoztatta a… Tovább olvasom