Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Hol parkoljon az ügyfél?

Áldatlan állapotok uralkodnak Győrben, a Pannon-Víz rt. ügyfélszolgálata környékén, amit lassan csak gyalog lehet megközelíteni, vagy már úgy sem.
Talpalatnyi aszfalt
Olvasóink bejelentései nem alaptalanok, ezt magunk is megtapasztalhattuk, amikor ott jártunk az Országút úti központnál. Gépkocsival szinte lehetetlen a közelben parkolóhelyet találni, s gyalogosan is nehéz az ügyfélszolgálathoz jutni, hiszen azok a „szerencsések", akik meg tudtak állni autóval, félig a járdán parkolnak. A társaság közeli irodaépületéhez sem könnyű behajtani. Egyik oldalról a közeli hotel bejáratánál állják el az utat az ott parkoló autók, vagy bóják „tiltják meg" az arra igyekvőknek, hogy a szálloda előtt parkoljanak. A Pannon-Víz parkolói is tele vannak.

– Sokszor nem a mi autóinkkal – mondta bosszúsan Sipőcz Ernő, a társaság elnök-vezérigazgatója, majd folytatta:
– Mivel ügyfeleink több alkalommal jelezték nekünk, hogy nem tudnak parkolni, felkerestem a hatóságokat. A vízdíjfizető polgárok érdekében felhívtam figyelmüket a jelenségre, s arra, hogy törekedjenek a kérdés megoldására. Sajnos elutasító válaszokat kaptam.
A vezérigazgató elmondta, hogy a Pannon-Víz központjának parkolójában felfestett helyeiken is idegenek állnak. P maga is többször tapasztalta az ügyfelek problémáját, amikor nem tudott beállni a gépkocsija rendszámával jelzett parkolóba.

– Arra hívnám fel a hatóságok figyelmét, hogy a társaság stratégiai cég, amelynek az árbevétele az ügyfelek bejutásának korlátozásával akadályokba ütközik. Mi hajlandóak vagyunk a területet megvenni, vagy bérelni ügyfeleink számára. Mint ahogy az egy szolgáltató cég részéről elvárható – hangsúlyozta Sipőcz Ernő.

– A parkolómérleg szerint a közeli uszodánál lévő parkoló még sosem érte el a teljes telítettséget, ezért nem indokolja semmi, hogy a Pannon-Víz kizárólagos jogot szerezzen az előtte lévő területekre. Másrészt jogszabályba is ütközne – tudtuk meg Eredics Imre alpolgármestertől, aki hozzátette:

– A társaság központjával szemben lévő szálloda vezetőjének sincs joga területetkibójázni magának, miután megváltotta a nagyparkolóban a helyet – ami nem azt jelenti, hogy az övé –, ott helyezhetik el gépkocsijaikat a vendégek. Ugyanakkor az sem indokol változást, hogy az ügyfelek az ügyfélszolgálati iroda előtt parkoljanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egykori ifiházasok találkozója

Találkozót szerveznek a győri ifjúsági ház egykori látogatói. Fehívásuk szövege szerint keresik… Tovább olvasom