Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Hogy eshetett ki a győri 14 éves fiú az ablakon?

˝Tudom, hogy nem akarhatott meghalni˝ - nyilatkozta a fiú édesanyja a Forró nyomon riporterének.

Az anya azért állt a kamerák elé, hogy elmondja, Artúr nem lett öngyilkos. Elismerte, hogy a tragédia előtt ˝csúnyán leteremtette˝ a fiát, veszekedtek, mert a kamasz összecsokizta a frissen húzott lepedőt, és nem ment le vécépapírt vásárolni a közeli áruházba.(Ha nem működik a videó, kattintson ide a lejátszáshoz >>)

˝Nem akart ő kiugrani az ablakon. Nem volt jele annak, hogy erre készül. Ha miattam akart volna ugrani, akkor előtte adott volna egy esélyt, hogy megakadályozzam˝ - mondta az anya a Forró nyomon riporterének.

A riportban elhangzott,  a fiú feltehetőleg a húgát és az anyját akarta heccelni, kihajolt az ablakon, de egyszer csak elvesztette az egyensúlyát, és lezuhanva szörnyethalt.

˝Képtelenség feldolgozni, egész életemben cipelni fogom ezt a terhet. A kislányomért azonban össze kell kapni magam˝ - fogalmazott az összetört édesanya.


Előzmények:

Mint arról a kisalfold.hu beszámolt, egy 14 éves fiú kizuhant a hetedik emeletről és meghalt az elmúlt hétvégén Győrben.

Akkor nem lehetett tudni, miért történt a tragédia. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

A Forró nyomon című műsor stábja úgy tudja, ˝az anya válása után épp új életet próbált kezdeni két gyerekével, egy győri panel lakásban.

A 14 éves fiú nem volt rossz gyerek, olyan kamasz volt mint a többi. Aznap épp azon vesztek össze édesanyjával, hogy a kamasz összecsokizta a frissen húzott ágyát, és nem akart lemenni a boltba vécépapírért. Az anya ekkor elviharzott bevásárolni, és mikor leért a hetedik emeletről, épp akkor zuhant le fia. A fiú feltehetőleg a húgát és az anyját akarta heccelni, kihajolt az ablakon, de egyszer csak elvesztette az egyensúlyát, és lezuhanva szörnyethalt.˝

Az anya a Forró nyomon kamerája elé állt, hogy elmondja mi történt azon az átlagosnak induló, szörnyű napon. A riportot este hét órától láthatják a nézők az RTL II-n.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrtől négymilliárd forint adósságot vállal át a kormány - videó

A konszolidáció második üteme Győr-Moson-Sopron megyét 12 milliárd forinttal érinti. A folyamatot… Tovább olvasom