Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Hien kiesett, Dávid ismét továbbjutott!

Folytatódhat a show Fekete Dávid részére, hiszen továbbjutott a Megasztár 4. következő döntőjébe. Hien azonban kiesett, a zsűri Bencsik Tamarát juttatta tovább. Így jövő héten a megyéből a győri Fekete Dávid van már csak versenyben.
A győri Fekete Dávidért tovább szurkolhatnak a rajongók, Hien azonban kesett a Megasztár 4. szombati fordulójában. Tóth Lüszi, Bencsik Tamara és Nguyen Thanh Hien közül a nézők szavazatai Lüszit juttatták tovább,  a zsűri pedig Tamarát. Hientől elbúcsúztak a versenyzők.

Nguyen Thanh Hien
Nguyen Thanh Hien

Korábban:

A Megasztár 4 szombat esti adásában újra összemérik énektudásukat a versenyzők, köztük a két megyebeli tehetség, Hien és Dávid is.

Az elmúlt döntők során csak jó kritikával illette őket a zsűri, s míg egyikükben világsztárt, addig a másikjukban az Operettszínház új sztárját vélték felfedezni az ítészek.

Hient a legutóbbi adásban egyik kedvencének nevezte meg a legfiatalabb zsűritag, Mester Tamás. Szerinte a vietnámi származású kislány azon kevés Megasztár közé tartozik, aki akár világsztár is lehet. Kétségtelen, hogy talán ő a legjobb hangú 14 éves az országban... R&B dalaival és korát meghazudtoló magabiztosságával pár év múlva talán még a külföldi toplisták élén is olvashatjuk a soproni gimnazista nevét.

kár világsztár is lehet.
Akár világsztár is lehet.


Fekete Dávid eddig csak saját műfajában, a musicalben énekelt, de azt kétségtelenül jól tette. Először a Rómeó és Júlia, majd a Hair darabjából választott dalt magának. Szereplései olyannyira jól sikeredtek, hogy a zsűri szerint Dávidnak az Operettszínházban a helye. Ezzel egy álom valósulna meg a győri fiatalember számára... Dávid bevallotta, szégyen ide-szégyen oda, ő még sohasem járt álmai színházában. Ám a minap lehetősége nyílt rá, hogy a teátrum kulisszái mögé pillantson, s hosszú percekig szótlanul meredt a színpadra.

Izgalmas időszak ez a fiatalok életében... Hien bevallása szerint fárasztó ez a feszített tempó, s a stressz is nagy, ám az a két perc a színpadon mindent megér! Dávid a nehéz napokon édesanyja és barátnője bíztató szavaiból merít erőt, akik az első sorból szurkolnak neki.

A mai élőadásban talán másik oldalukat is megmutatják a megyei tehetségek, s a tőlük távolabb álló műfajban is remek produkciót hajtanak végre.

az Operettszínházban a helye.
Az Operettszínházban a helye.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. vipi 2008. november 18. 13:08
  „latakacsnak üzenem e helyről,hogy harminc év (betűzve!) a színpadon nem feltétlenül arról szól,hogy az illetőnek marha nagy a tehetsége,esetleg inkább arról,hogy nem volt ereje továbblépni.

  De a harminc év (betűzve!) nem jogosít fel senkit arra,hogy eldöntse,a másik emberke tehetséges-e vagy sem...
  No meg ugye az sem mindegy,valaki mily szerepekre szegődik,és az sem mindegy,mikor.
  A Dávid gyerek tehetségét meg majd megmutatja az idő,egy ilyen megaszar műsorban ez miből derül ki?Kiáll,ordít,a zsűri nyög valamit,aztán szavazzatok...Miért Friderikusz vagy Eszenyi vagy Mester tamás önmagán kívül jogosult bárki felett dönteni?”
 • 22. montana 2008. november 17. 14:19
  „Szép hangja van, de még túl fiatal ehhez!”
 • 21. Victory 2008. november 17. 12:13
  „Nem az üzemből van a sok szavazat, hanem a nézőktől.”
 • 20. Kabóca 2008. november 17. 10:34
  „Lüszi előtt szép jövő áll.
  Második lesz, pár év szereplés, némi siker, sok pénz, maradék agya elszáll, kiégés, drog, öngyilkosság.
  Anyuci boldog lesz.”
 • 19. latakacs 2008. november 16. 22:32
  „Ki mondja azt, hogy Dávidnak az Operett Színházban a helye?
  Biztos hozzáértő személy. Nem láttam. Emberek! A színpadra nem elég csak a jó hang, oda tehetség is kell, színészi, ami a Dávidnak sajnos nincs. Ezt nem én mondom, én csak tolmácsolom azon emberek szavait, akik több mint 30, betűzöm: harminc éve vannak a színházi szakmában. Dávid fiú mindenkit megbolondított a hangjával, sikerült neki. A legelső, -mikor még 15-en voltak- fellépésén egy olyan számot énekelt, mely "versszaka" összesen 5 hangból áll. Megjegyzem a Beatles-nek is van egy ilyen száma: with a little help of my friends. Nem nehéz azt elénekelni. Ez van, ez tény. Egy ilyen gyenge mezőnyben, könnyű jónak lenni. Még valami: láttátok a tegnapi adásban a szereplők( tudatosan nem írtam azt, hogy énekesek) előtt az asztalon a tejet? A Dávid apósjelöltje küldte, az ő üzemében készült. Többek közt innét a sok szavazat.
  Én vissza állítanám a 18 éves alsó korhatárt az ilyen jellegű versenyeken. 13-14 éves gyerekeknek az iskolapadban a helyük. Bőven van még idejük. Ha most kiesnek a felelőtlen szülő, -ki engedi, hogy a gyermeke szerepeljen,- meg csak néz, mikor a gyermeke idegösszeroppanást kap, mikor kiszavazzák. Szégyen.”
 • 18. ESZT 2008. november 16. 19:01
  „Persze. hogy bennmaradt lüszi. A sok kis hülye tini ontja az sms-eket anyuci meg apuci pénzén!
  Mint ahogy itt egy két beiró jól érzékeli (Ft.).
  Azoktól meg akik a telefonos szavazásról írnak, kérdezem, hogy nem hallottak még telefon fogadó,
  de meg nem jelenítő hívásról? (SPAM!)
  Egyébként az hogy az a faszkalap teszi a fejét, hogy mindjárt a fülébe mondják egyszerű nézőhülyítés.”
 • 17. M3gtr 2008. november 16. 17:37
  „Semmi köze az smseknek ahhoz hogy ki jut tovább de azért küldjétek csak :))) , meg van az előre mint az összes szar músornál. Csak a pénzről szól az egész megaszar.”
 • 16. Judytka 2008. november 16. 16:15
  „Igaza van tnegabinak!Egyetértek vele..Itt nem szimpátia alpján kellene szavazni,hanem az énekhang alapján!!Lüszike,mert gyerek,többet elnéznek neki.(sajnos a zsűri is).Nem kellene,ha már beengedték a felnőttek világába,bírálják is aszerint...!!
  Régi trükk,ha az érzelmekre akarnak hatni,szerepeltetnek egy gyereket..vagy egy kutyát..Nevetséges!”
 • 15. Kapuvári 2008. november 16. 14:53
  „Dávid jó színész, de nem elég ide, a Megasztárba!
  Igaza volt a Mester Tamásnak, és ebben igazat adok neki: a Megasztárnak nem produkcióban kell megfelelnie- hanem énekhangilag rendbe legyen; ha már meg van vele, akkor jöhet a többi! A színészi véna az a Csillag születikbe való, de ezt most ne vitassuk meg!

  Dávid trükkös és rendkívül felkészült személyiség: ő a reklámért, a hírnévért csinálja a Megasztárt, tudja, hogy nem ő nyeri meg, de ha megismerik a nevét, hírneve lesz, akkor a színházban is sikeresebb lesz majd, jobban elismerik! Ne foglalkozzunk, mit alakít a Megasztárban, mert neki nem az a célja!!! :)”
 • 14. Catherina 2008. november 16. 11:56
  „A két kiscsaj közül pedig Hien a jobb. Nem értem mért kell manipulált versenyeket csinálni!?! Azt sem értem, mért a nézők sms szavazataira bízzák az ilyesmit, logice az győz, aki jobban bírja péztárcával, több ismerőssel, stb....ott van pl. Király Viktor: nem annyira jó, hogy még mindig bent van, gyenge a hangereje!
  Miről is beszélünk?”
 • 13. FREDDY/S 2008. november 16. 11:40
  „Ez a műsor sem a tudásról, a tehetségről, hanem a pénzhajhászásról szól, nemde...”
 • 12. tnegabi 2008. november 16. 09:21
  „Szerintem meg egyáltalán nem igazságos, hogy a nézők szavazatai alapján dől el, kinek kell mennie! Mondjuk meg őszintén, az marad benn, akinek több az ismerőse, rokona, barátja stb. Dehát mit lehet tenni! Ez a műsor is csak a pénzről szól! Minél több a szavazat, annál több a zsé!
  Sajnálom nagyon Hient, nem neki kellett volna kiesni!”
 • 11. patriot 2008. november 16. 08:53
  „...mega sz.r!”
 • 10. vipi 2008. november 16. 08:32
  „Szerintem ciki,ahogy csecsemő Lüszike a szereplés után mutogat meg magyaráz a kamerába,hogy "Szavazzatok rám,énrám,énrám...."Anyukája meg őrködik és kísérgeti,mert szeretné végre a saját álmait megvalósítani...Hogy ebben megyroggyan a gyermek,aki eddig gyerek volt,lovagolt,zenét tanult,aprócska kislány,és most kiföstött körmökkel meg arccal visít a reflektorfényben...kit zavar:..Ugye,anyuci?
  Lüszi hangja,tehetsége és helyes arcocskája pár év múlva is ugyanez lenne,valószínű.Csak akkor már nem lenne talán ilyen kicsi,és nem mondanák azt,még mielőtt megszólal:jaj,de cuki!"
  Ha majd gyermek tehetségkutató lesz,ott a helye,itt meg nincs helye.
  Nyilván az ázsiai szemléletű gyereknevelés teszi,és még sokminden,hogy Hien sokkal érettebb személyiség ,és biztos nem is zokog afölött,hogy kiesett.És világsztár is csak azután akar lenni,ha előbb fogorvos lett.
  Ha Lüszi nyeri meg ezt a versenyt,az egy röhej lesz.És mindenki bohócot csinál magából,a zsűri leginkább.Bár lehetséges,hogy adásonként egymilláért én is azt tenném.”
 • 9. visualkei 2008. november 08. 20:36
  „én hient csípem jobban ! lyan cuki,és a hangja is nagyon jo :D
  jah és lüszit én sem szeretem egyetértek nemlüszirajongóval!
  és tamarát szintugy,vhogy a hangtipusa nem jön be! túl... nem is tudom,egyszerüen nem jo :S szal erről enyit
  Hajrá HIEN!!!!”
 • 8. operettország 2008. november 02. 12:12
  „7.

  Szerinted ki? Egyébként tudomásom szerint nem a zsűri dönti el.”
 • 7. AncsaPancsa 2008. november 01. 23:59
  „NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY MIND KETTEN TOVÁBB JUTOTTAK,MIND KETTÖNEK NAGYON JÓ HANGJA VAN,NEM LESZ EGYSZERŰ MAJD A DÖNTÉS,HOGY KI NYERJE MEG...”
 • 6. raffy2 2008. november 01. 21:07
  „Dávid jó voltál ma is.de a zsűri szemében már meg van a nyertes.”
 • 5. nemlüszirajongó 2008. november 01. 16:58
  „Sajnos én engem nem "varázsolt el" a Lüszi hangja és személyisége.
  1. Túl komoly és nehéz számokat énekelt és nem sikerült olyan jól egyik sem,sok sok hamis hang volt benne, Ő nem egy díva hiszen még a pálya elején van
  2. Mindig ugyanaz a hangszín, már untam és el is kapcsoltam ,mert nem volt számomra érdekes az első 3 perc után
  3.Nem tetszik a személyisége, olyan nyomulós,pontosan tudja hogy mit akar és nincs benne alázat a zene iránt
  4. És ha már a 2 lány közül kéne választani én HIenre szavazok mert sokrétűbb a fantasztikus hangja
  5.Nagyon nehéz dönteni köztük pl. Lakatos Krisztiánnál állt a kezemen a szőr annyira Máté Péter volt, fantasztikus, vagy Dávid született musicalszínész és még sorolhatnám mert bizony kell az utánpótlás, de olyan is maradjon mint volt előtte és ezt eddig a Rúzsa Magdi tudta csak hozni
  6.Akinek nem tetszik a hangja az a Tamara, kicsit Ő a show csajocskája (legalábbis mindig olyan dalokat hoz) szerintem ebbe a kategóriába tették és nem lennék meglepve ha pár hét múlva kiderülne hogy a Mester Tomi nője :) Összeillenek :) Hajrá

  Ui: Zeneművészeti konziban végeztem.”
 • 4. obi 2008. november 01. 15:35
  „Lüszi őstehetség, a többieket féléven belül elfelejtjük...”
23 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Quimby koncert pénteken a PÁGISZ-ban

Győrben lép fel az immár másfél évtizedes múltra visszatekintő Quimby, mely bő tíz éve a hazai zenei… Tovább olvasom