Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Hiányozni fog Horváth Ferenc

Horváth Ferencnek, az Alcufer szerdán elhunyt alapítójának széles baráti köre volt és köztiszteletben állt Győrött. Olyanokat kérdeztünk, akik közelről ismerték.

Balogh József, Győr polgármestere:
– Csak azt tudom mondani, amit a családnak is írtam. Győr teljes vezetősége nevében őszinte és mély együttérzésemet és részvétemet fejezem ki. Horváth Ferenc szinte a semmiből egy virágzó vállalkozást teremtett, de soha nem felejtette el, hogy honnan jött. Mindig szerény és bölcs maradt. Szűkebb és tágabb közösségek gondjait odaadással vette a vállára és a sportot támogató, példaszerű igyekezete kiemelkedő volt. Valamennyiünknek nagyon fog hiányozni.

Dr. Szabadfi Árpád ezredes, megyei rendőrfőkapitány:
– Borzasztó villámcsapásként ért Feri halálhíre. Nagyon jó baráti és szakmai kapcsolatban voltunk. Sokban segítette a rendőrség bűnmegelőző munkáját. Hálát érzek iránta. Amikor Győrbe kerültem, az ő barátsága segített abban, hogy gyorsan beilleszkedhessek a győri közéletbe. Nehéz felfogni, hogy egy nappal előbb még találkoztunk és beszéltünk egymással az Alcufer évzáró ünnepségén.

Imre István, az Integrál-H rt. elnök-vezérigazgatója:
– Üzleti partnerként, barátként is nagyon sokat tanulhattam tőle, mindig is igazi sikerembernek tartottam Horváth Ferencet. Mindent el tudott érni saját erejéből, és közben az emberekkel is barátságban maradt. Széles körű társasága volt, mindenki szerette és tisztelte. Néhány nappal a halála előtt még beszéltünk telefonon. Főként a sportról esett szó, mivel mindig sokat viccelődtünk focicsapataink rivalizálásán. Nagyon szomorú vagyok és örökre megőrzöm az emlékét.

Horváth Ferenc temetése szombaton tizenegy órakor lesz a győr-gyirmóti temetőben (Szent László utca).

Az Alcufer vezetői csütörtökön a következő közleményt adták ki, melyet eljuttattak üzleti partnereiknek:

„ Az Alcufer Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. e tragikus esemény után is folyamatosan működik tovább. Mint az elhunyt igazgató két fia, helyettese, tulajdonostársa, cégjegyzésre jogosultakként vesszük át a cég vezetését. Kérjük önöket, hogy vállalatunkat ebben a nehéz időszakban folyamatos együttműködésükkel támogassák" – áll a Horváth Ernő és Horváth Ferenc által aláírt dokumentumban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apakör ajándékokkal

A Független Győri Nők szabadtéri vendégségre hívták a győri városháza elé a hátrányos helyzetű… Tovább olvasom