Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Hétvégétől használható Noé Bárkája

SMS-ben érkezett a Kisalföldhöz a kérdés: mikor lesz használható új helyén a "híres" játszótér. A választ is megkaptuk rá - a városházától.

Kisalföld SMS >> 30/30-30-449

Javaslatom: nevezzük át a Bisinger sétányi játszóteret Luca székére. Nagy lendülettel indult az átszállítása, de két hete semmi, csak az éjjel-nappal őrködő biztonsági őrök viszik a sok pénzt, biztos nincs jobb helye ennek?! A gyerekek meg csak áhítoznak a félkész Noé Bárkája körül, hogy mikor játszhatnak már rajta? Lokálpatrióta

Németh Zoltán alpolgármester, a győr-belvárosi 1. számú választókerület önkormányzati képviselője:

– Az állatkert mellől átköltöztetett játszóhajót a hétvégén már használhatják a gyerekek. Az átszállítás március végén megtörtént, de a felállításhoz muszáj volt betonozni, így meg kellett várni, míg a beton megköt. A szakemberek jelenleg a nem tömörödő homokot töltik fel, apróbb munkákat végeznek.

Azért is célszerű volt várni, mert a parkban néhány beteg, idős fát ki kellett vágni. Ezek pótlása ősszel történik meg, de ettől függetlenül szombaton délelőtt a Föld napja alkalmából is lesz faültetés. A Bisinger sétányon már zajlik a parkolóépítés. A közelben lévő sportpályára kosárlabdapalánkok kerülnek, amelyek a jövő hét végétől használhatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymilliárdos cukros áfacsalás

Szlovák cégeknek értékesített 32 ezer tonna cukrot egy győri társaság az elmúlt két évben. Az árut… Tovább olvasom