Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Hétfőtől ismét műkődik 2-es posta Győrben

Győr legforgalmasabb postáját tavaly júliusban zárták be – felújítás miatt. A munkákkal végeztek, hétfőtől ismét a vasútállomás mellett intézhetik a pénz- és levélfeladást az ügyfelek.
Mintegy 150 millió forintból újították fel Győr legnagyobb forgalmú, 2-es számú postáját. Az ügyfelek tavaly július óta a Révai Miklós u. 5. alatti Szárnyaskerék Hotel félemeletén intézhették ügyeiket, de hétfőtől ismét a régi helyre mehetnek pénzt és levelet feladni, csomagot átvenni.

A nyitva tartás változatlan: hétfőtől péntekig 8–19 óráig, szombaton 8–12-ig lehet a posta szolgáltatásait kihasználni. Bár az épületbe pénteken még csak a munkatársak léphettek be (a nyitás előtti előkészületeket végezték), a posta azt ígéri, az átalakítás után a 733 négyzetméteren számos újdonság bevezetésével te szik kényelmesebbé a szolgáltatásokat. A korábbi felvételi terem helyett például egy tágas ügyfélteret alakítottak ki, amelyet U alakban vesz körül a 15 ügyfélkapcsolati munkahely. A sorban állás elkerülése érdekében ügyfélhívó rendszert is működtetnek. A postai szolgáltatások folyamatos ismertetésére információs sarkot üzemeltetnek; az üzleti megbeszélésekre pedig diszkrét lehetőséget biztosít a külön tárgyaló.

A kereskedelmi áruk értékesítését korszerű postabolt biztosítja majd. Maga a kivitelezés gyorsan, 5 hónap alatt zajlott le. A helyi védettség alatt álló épület homlokzatát eredeti állapotának megfelelően kellett felújítani, ezzel együtt az összes homlokzati nyílászárót korszerű, hangszigetelt üvegezésű nyílászáróra cserélték. S végül jó hír a nyárra: a posta teljes egészében légkondicionált.

S. Á.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vétek lenne bebetonozni a Széchenyi teret

Miközben biztosnak látszik, hogy megvalósul végre a győri Széchenyi tér rekonstrukciója, a lokálpatrióták egyre több ötlettel állnak elő, hogyan képzelnék el. Van, aki ide helyezné át a piacot nyugati nagyvárosokhoz hasonlóan, s a Dunakapu térből valódi korzót alakítana ki (egy olvasónk írta). Tovább olvasom