Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Hétfőtől bezár az Aranypart II.

Győr- Vasárnap lehet utoljára felügyelettel fürödni a győri Aranypart II. szabad strandon, azt az üzemeltető Győri Kommunális Szolgáltató Kft. hétfőn bezárja.
Az állagmegóvás érdekében a cég szakemberei téliesítik a fürdőházat, valamint raktárba szállítják többek között a vízmélységet jelző bójákat, a tájékoztató és közlekedési táblákat, a mentőcsónakot, a stéget és a hulladékgyűjtő edényeket.

A társaság szóvivője, Nagy Csaba figyelmeztetett: szeptember első napjától az Aranypart II. szabad strandon már nem lesznek meg a vízben tartózkodás biztonságos feltételei, ezért ott tilos a fürdés.

Olvasóink írták

 • 3. Goldmund 2008. szeptember 01. 14:22
  „Először is: a strandszezon szept. 30-ig tart, ne akarják lerövidíteni.
  Olvassuk csak: "téliesítik a fürdőházat" (gondolom a vizesblokkról van szó). Szept. elején, 30 fokban téliesítenek?
  És természetesen a vizesblokkot lezárhatják, de a játszóteret, a füves partot vagy a vizet aligha.
  Már most mondom, hogy ha ilyen meleg lesz, hét közepén kiugrok az Aranypartra, úgyhogy csókoltatom Nagy Csabát! A "vízben tartókodás biztonságos feltételeit" pedig úszni tudásom fogja biztosítani. :-))))”
 • 2. Zsuzka 2008. augusztus 31. 11:00
  „Ez 20 éve volt divat, még a tervgazdaságban, hogy mindennek meg volt az ideje. Nem számít, hogy 30 fok lesz jövő héten, rendnek kell lenni, mert egy főokos hónapokkal ezelőtt így döntött.
  Kész röhej!”
 • 1. Baligász 2008. augusztus 31. 10:18
  „Az anyja ...át a Nagy Csabának. Bezárni a szabadstrandot? Ez még nyelileg és értelmezehetetlen, nemhogy tartalmában. A győri Aranypart, nekünk régi réfalusiaknak homokos mindig nyitva van, függetlenül attól, hogy melyik süket bürokrata mit gondol vagy rendel el.
  Egész nyáron Dunában, Nagydunában fürödtünk és le se szarjuk, hogy lehet vagy nem. A folyók mindenkié, minden embernek magának kell felelnie magáért. Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötletadó kukoricalabirintusban, dinóparkban

Börcs–Maslów - Négy lengyelországi, magyar testvértelepülést kereső falu üzenetét is magával… Tovább olvasom