Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Hetek óta megagödör a győri aszfalton

Győr - A Tihanyi Árpád út végén, a Kassák Lajos utcára vezető szakaszon két-három hete egy hatalmas gödör torlaszolja el az itt élő emberek bejárását. Utánajártunk, s kérdezősködtünk a Pannon-Víz Zrt.-nél a miértekről.Több olvasónk is jelezte, hogy két-három hete (az egyikük kettőt, a másikuk hármat emlegetett - az biztos, hogy jelensorok írója is hosszú ideje látja nap mint nap az úttorlaszt) - nem tudnak tisztességesen hazamenni autóval a gödör miatt.

Ráadásul reggelente óriási dugók alakulnak ki itt, s ezért egyik nap két teherkocsi vezetője között kis híján tettlegességig fajuló vita alakult ki.Nézzegesen utat elzáró, óriási gödröt! Képek: Cseh Róbert.


"Csőtörés történt egy magasnyomású vezetéknél, mely a közeli tízemeletest látja el vízzel. Ugyan csak az egyik cső törött el, mindkettőt kicseréljük, hogy a jövőben biztonságosabbá váljon a vízellátás a környéken" - mondta a kisalfold.hu-nak Tóth László, a Pannon-Víz Zrt. munkatársa.

Arra kérdésünkre, hogy végre mikor vehetik birtokba az itt lakó emberek az utat, Tóth László úgy felelt: "szerdén lezajlott a csőcsere, így most már csak az útburkolat rendbetétele van hátra. Reményeink szerint napokon belül ez is elrendeződik: addig is megértésüket kérjük az autósoknak, s elnézést az eddigi kellemellenségekért".

Olvasóink írták

 • 11. gyakor 2009. június 14. 19:58
  „Hátha még valaki rákeres, ezért reagálok.
  Tisztelt hozzászólók és háborgók!
  Mi abban a meglepő, hogy egy hozzászólás azzal kezdődik: Tisztelt hozzászólók! Az és után következő háborgók a cikk szerinti szöveg alapján azt hiszem érthető. Idézem:
  "Több olvasónk is jelezte, hogy két-három hete (az egyikük kettőt, a másikuk hármat emlegetett - az biztos, hogy jelensorok írója is hosszú ideje látja nap mint nap az úttorlaszt) - nem tudnak tisztességesen hazamenni autóval a gödör miatt.Ráadásul reggelente óriási dugók alakulnak ki itt, s ezért egyik nap két teherkocsi vezetője között kis híján tettlegességig fajuló vita alakult ki."

  A nekem ugróknak azt javaslom,hogy először értsék meg amit a másik ír és ne csípőből tüzeljenek.”
 • 10. öcsi561 2009. június 13. 09:26
  „8. O.Cs. 2009.06.13. 08:10
  Ki háborog? A cikk szerint, az olvasok és a teherautósofőrők a dugók miatt!”
 • 9. öcsi561 2009. június 13. 09:05
  „5. kisem 2009.06.13. 06:24
  Már megint a rossz indulat! Ha a képeket figyelmesen tanulmányozod, láthatod, a homokágynak való oda van készítve! Gondolom egy későbbi munkafázisban a helyére került, merthogy a gödör széléről eltünt!”
 • 8. O.Cs. 2009. június 13. 08:10
  „6. te melyik cikkhez írtál barátom,mert hogy nem itt nem háborog senki”
 • 7. xyz01 2009. június 13. 08:09
  „gyakor te nem vagy észnél !
  Elolvastad egyáltalán amit előtted írtak?
  Az és világon senki sem háborgott sőt!Szedd össze magad!”
 • 6. gyakor 2009. június 13. 08:00
  „Tisztelt hozzászólók és örökösen háborgók!
  Még mielőtt vízügyi dolgozónak hinnének, én vagyok az aki a hibát bejelentettem, tehát akár lehetnék én is egy a háborgók között. A bejelentés után EGY ÓRÁVAL a vízmű már megjelent a helyszínen. Ezután véleményem szerint az események a körülményekhez képest úgy zajlottak, ahogy kellett. A csőkorrodálásból adódó szivárgás nem mostani keletű, mert a fölöttes beton és aszfaltréteg fokozatosan süllyedt. Elképzelhető, hogy mennyire elázhatott az altalaj. A késlekedés oka szerintem a munkavégzés mellett a gödör kiszárítása és nem a szándékos polgárpuffasztó nemtörődöm munkavégzés. A vízmű egyébként mindennap megjelent a helyszínen és biztonságosan elkerítette az éppen aktuális munkaterületet.
  ISMÉTELTEN EGY OLYAN TÉMA TEHÁT, AMIHEZ CSAK ÚGY LEHET HOZZÁSZÓLNI, JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT, AHOGY MOST IS TÖRTÉNT.
  A közlekedésben egyébként semmi fennakadás nem volt. Ha erre az időre a Kassák Lajos út Ifjúságkőruti oldalán felszedték volna ideiglenesen a "MASZEK" úttorlaszt, akkor az ott lévő boltot kényelmesen és torlódás nélkűl meglehetett volna közelíteni.”
 • 5. kisem 2009. június 13. 06:24
  „Csak úgy virít a "kövektől mentes" munkagödörben a műanyagcső egyenletes felfekvését biztosító, kellő vastagságú homokágy. A csőtörés okát a hajdani építési módban lehetne megtalálni.
  De még most is, mit nekünk a technológiai előírás?”
 • 4. Hangya 2009. június 12. 16:55
  „Györröl lehet cikkezni hogy az uthálozat itt felfontva ott lezárva De SOPRONBAN hogy mi a helyzet az uthálozattal hogy közel 2 honapja káosz van az nem érdemel egy szot se. Csengeri,Löverek,elkerülö,Hid utca, Fapiac csak néhány fontosabb ut ami véget naponta beáll a város Mert állitolag felujitás illetve közmüjavitások vannak...

  Lemondtam a Kisalföld elöfizetést Mert Sopronrol nem is irnak benne ha meg irnak akkor meg már álltalában idejét multa a cikk Csak 1 példa Soproni ünnepi heteket megse emlittik de Györröl oldalas cikkek vannak mint az ujságban mint itt”
 • 3. öcsi561 2009. június 12. 14:42
  „Tegnap jártam arra, már le volt betonozva!”
 • 2. Túrabakancs 2009. június 12. 09:21
  „Szerencsére a hibás csattogó csatornafedelekkel kapcsolatban nagyon gyorsan intézkedtek a
  Pannon-víz zrt munkatársai, tehát nem hinném hogy ennél az esetnél a hanyagság játszotta
  volna a főszerepet a késlekedésben. Ha esetleg mégis, akkor a cikk végett biztosan hamarosan
  ez az ügy rendeződni fog.”
 • 1. O.Cs. 2009. június 12. 08:15
  „Na végre!

  Itt volt az ideje ,hogy K.O. helyi ügyekkel is foglalkozzon ne csak a szennylapokból átvett cikkekkel.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiskapuk: egyszerű lesz kibújni a vagyonadó alól!

Magyarország - Társasházakká fogják nyilváníttatni az ingatlanjukat azok, akik ki akarnak bújni a… Tovább olvasom