Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Hét Audiból álló autóflottát bérel mostantól Győr városa - videó

A szerződés szerint 666 ezer forint plusz áfát kell Győrnek havonta fizetne a hét autóért. A flottában egy Audi A8-as, és három-három A6-os és A4-es kapott helyet. Fotók.


"Rendkívül kedvező feltételekkel mostantól hét Audiból álló autóflottát bérel Győr városa a Porsche Hungáriától. A megállapodást egy éves próbaidővel kötöttük meg" - kezdte Domanyik Eszter, a városháza szóvivője.

A flottában egy új Audi A8-as, három A6-os és három A4-es gépjármű kapott helyet; mindegyik kocsi dízelmotorja egytől egyig az Audi győri gyárában készült.


A szerződés szerint 666 ezer forint plusz áfát kell Győrnek havonta fizetne a hét autóért. Az elhangzottak szerint ebben a díjban több olyan szolgáltatás is szerepel, melyeknek köszönhetően az önkormányzat egyéb költségei is csökkennek.

"Ez a konstrukció a piaci árakat tekintve rendkívül kedvezményes, hisz egyetlen A8-as havi lízingdíja 1 millió forint plusz áfa jelenleg" - közölte Dr. Vérten Sándor, a Porsche Hungária kommunikációs igazgatója.


Hét Audival újította meg gépjárműparkját a győri önkormányzat - fotók: Cseh Róbert.

"Az önkormányzat gépjárműparkjában több mint 10 éves autók is vannak egyelőre. A város azért is döntött az újítás mellett, mert ezeknek az autóknak az éves szervízdíja lassan több költséget emésztetett fel, mint a valós értékük" - hangsúlyozta Domanyik Eszter.

Arra az újságírói kérdésre, miszerint a hét Audit kik vezethetik majd, Domanyik Eszter úgy válaszolt: "az A8-ast Borkai Zsolt polgármester használja majd, míg a többi autót hivatal dolgozói".
A kézisek és a focisták is hasonló feltételekkel kapnak négy karikás járgányt

Hasonlóan kedvező konstrukcióval az Audi ETO KC kézilabda és a Győri ETO FC futballcsapata is igénybe veheti a Porsche Hungary Kft. autóit.

Mint korábban megírtuk, az uniós magyar elnökség autóflottáját is a Porsche Hungary Kft. biztosítja.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Audi bővíti kísérleti motorokat gyártó központját

A Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületének alapkövét kedden ünnepélyes keretek között… Tovább olvasom