Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Helyet keresnek a tejautomatának

Győr - ˝Biztos, hogy a jövőben is hozzájuthatnak a vásárlók a megszokott tejautomatához a vásárcsarnoknál˝ – fogalmaz az Inszol közleménye.

˝Kitiltják a vásárcsarnokból a tejautomatát? Miért? Pont ez van útban? Mi, vásárlók – idősek is – ragaszkodunk hozzá. Szeretjük az ebből kapható tej ízét, és olcsó is. Mi járunk rosszul, ha ez a lehetőség megszűnik, de úgy tudom, hogy a működtető is aláírásokat gyűjtött kiköltöztetése ellen és nem is kevesen adták kézjegyüket ehhez˝ – lakótelepi olvasónk mondta el panaszát szerkesztőségünkben. Megkerestük az automatát üzemeltető, azt tejjel rendszeresen feltöltő egyik őstermelőt, de mi-
után utánajárásunk révén számára körvonalazódott problémájának megoldása, visszavonta nyilatkozatát.

Az Inszol – amelynek a kezelésébe tartozik a vásárcsarnok – a zrt. tájékoztatása szerint megegyezésre törekedett. Rotter Zsolt osztályvezető elmondta, hogy a forgalmasabb piaci napokon okoz torlódást a tejautomata, mert közvetlenül a főbejáratnál található. A tejért sorban állók, a más standokhoz igyekvő vevők és az árut behordók ezen a részen nehezen tudnak ilyenkor közlekedni, vásárolni és tűzrendészeti szempontból is aggályokat vet fel az osztályvezető szerint a jelenlegi elhelyezés. Az Inszol ezért tárgyalásokat folytatott az őstermelővel arról, hogy máshova kellene áthelyezni a gépet. A zrt. nincs ellene az olcsó tejárusítási lehetőségnek, és az osztályvezetőnek is jelezték a vásárlók, hogy szeretik az automatából ˝csapolható˝ tejet, szeretnék, ha megmaradna a szerkezet. Ezért a cég újabb helyet javasolva szorgalmaz olyan kompromisszumot, ami minden érintettnek megfelel, a vásárcsarnokba szívesen járóknak is. Olyan helyet keres, ahol az automata senkit sem zavar, a csarnok működésében nem okoz fennakadást. ˝Biztos, hogy a jövőben is hozzájuthatnak a vásárlók a megszokott tejautomatához a vásárcsarnoknál˝ – fogalmaz az Inszol közleménye.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büntetnek a szabálytalan szemételhelyezésért

A győri közterület-felügyelet munkatársai három helyszíni bírságot szabtak ki, egy szabálysértési… Tovább olvasom