Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Házi kedvencével együtt mehet a győri állatkertbe!

Állatáldás lesz szombaton: Benji a láma, Petra a dromedár, kígyók, teknősök, és még sokan mások is felvonulnak október 4-én.

Az állatok világnapját október 4-én ünnepeljük. Ez a nap az állatok védőszentjének, Assisi Szent Ferenc halálának évfordulója. Az állatkerti megemlékezés célja, hogy felhívja a figyelmet az állat-ember együttélés szabályaira, fontosságára.

Erre az alkalomra az állatkert kőszínpadán a Katolikus Egyház által celebrált ünnepélyes áldáson vehetnek részt az állatkert látogatói - október 4-én, 15 órakor.

Először az állatkerti állatok felvonulása következik, melynek résztvevői : Benji a láma, Petra a dromedár, kígyók, teknősök, és még sokan mások.

Ezen a napon, a házi kedvencek számára is nyitva áll az állatkert kapuja. A látogatók magukkal vihetik házi állataikat , hogy ők is az áldás részesei lehessenek. Továbbá a park egy részét velük együtt tekinthetik meg.


Ezen a napon a MakiZOO kapui is nyitva állnak. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozó szelleműek egy sétát tehetnek a gyűrűsfarkú makik kifutójában, és néhány finom csemegével is megkínálhatják az állatokat, akik természetesen nagy érdeklődéssel közelednek mindenkihez.

A TapogatóZOO asztalánál különböző állatoktól származó dolgokat érinthetnek meg, foghatnak kézbe látogatóink (pl. kígyóbőr, emutojás, gyapjú, pávatoll, szarvasagancs).

Az állatkert terráriumházában 16:00-17:00 óráig kígyó és teknős simogatás, csótányzizegtetés várja az érdeklődőket. További információk és fontos tudnivalók: www.zoogyor.com


Helyszín: Xantus János Állatkert- Kőszínpad
9027 Győr Kiskút liget

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri ifiházért élőláncot kezdeményeznek a Városvédők

Az Arrabona Városvédő Egyesület békés megmozdulást kezdeményez az ifiház védelme érdekében 2014.… Tovább olvasom