Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Havazás, erős szél: 28 esetben vonultak a tűzoltók - megyei összefoglaló

A hétvégén tizennégy személy sérült meg. A tűzoltók tíz alkalommal avatkoztak be letört faágaknál, kidőlt fáknál.

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 28 eseményhez vonultak a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltó egységei.

- Tűzoltó egységeink 5 alkalommal tűzesethez, 20 alkalommal műszaki mentéshez vonultak, valamint 3 alkalommal téves, szándékosan megtévesztő jelzéshez. Az események során 14 személy sérült meg - olvasható a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.

A tájékoztatás szerint a tűzoltók közel 10 alkalommal avatkoztak be letört faágaknál, kidőlt fáknál. A hirtelen jött havazás következtében a szombat délelőtti időszakban több jármű csúszott árokba, itt végezték el a műszaki mentéseket az egységek.

Szombat délelőtt a kapuvári, csornai hivatásos tűzoltó egységek vonultak a 85-ös számú főút kapuvári részéhez. A helyszínen két személygépjármű ütközött, a forgalom az érintett útszakaszon egy sávon haladt. A tűzoltók a helyszínen a sérülteket kiemelték, a járműveket áramtalanították. A mentőszolgálat négy személyt szállított kórházba.

Vasárnap délelőtt két személygépjármű árokba hajtott a 83. számú főút, győrszemerei és nagyszentpáli szakaszán. A győri hivatásos tűzoltók, valamint a győrszemerei önkéntes tűzoltók a járművek áramtalanítását elvégezték, a mentőszolgálat három személyt szállított kórházba. A műszaki mentés és a helyszínelés idején a forgalom egy sávon haladt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzcsapot tört ki a kamion az Ipari Parkban - fotók

Tolatás közben tört ki egy tűzcsapot a győri Ipari Parkban egy kamion. Tovább olvasom