Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Hatszor díjazták a Citibank privátbankját

A Citibank Magyarország Citigold privátbanki üzletága első helyezést nyert a befektetési termékek választékkínálata kategóriában az Euromoney magazin 2012. évi Privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatások felmérésén.

E győzelmen felül a Citibank Magyarország befektetési tanácsadást végző csapatát szintén első helyezéssel méltatták a devizatermékek, a strukturált termékek, az opciós termékek, a nem-művészeti jellegű luxus befektetési termékek, valamint a nemzetközi szolgáltatások kategóriákban.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: "A Citi 200 éves történelmére, páratlan globális hálózatára és szakmai tudásbázisára építve vagyonkezelési stratégiánk fő célkitűzése, hogy a legmagasabb értéket képviselő, legszélesebb befektetési termékválasztékot hozzuk el az erős pénzügyi háttérrel rendelkező magyarországi ügyfeleink számára.


Batara Sianturi
Batara Sianturi


Az Euromoney 2012. évi Privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatások felmérésén elnyert hat első helyezésünk elismeri a termékválasztékunk bőségét és minőségét, amely magas színvonalú Citi-temékekből, illetve globálisan is elismert, iparágukban vezető partnereink termékeiből áll, és ezek közül néhány termék kizárólag a Citibankon keresztül érhető el Magyarországon."

Jon Wiggins, a Citibank lakossági bankjának vezetője hozzátette: "Ügyfeleink megbízható partnereként a kiváló ügyfélkiszolgálásra törekszünk. A magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező személyi bankáraink szaktudását a fejlett technológián alapuló, innovatív CitiPlanner elemzőprogramunk támogatja abban, hogy az ügyfélre szabott befektetési portfóliókat úgy alakítsuk ki, illetve kezeljük, hogy azok a lehető legnagyobb mértékben támogassák ügyfeleinket pénzügyi céljaik elérésében. Különösen nagyra értékeljük az Euromoney 2012-es felmérésén elnyert díjakat, hiszen ezen elismerések versenytársaink értékelését tükrözik."

A díjról

Az Euromoney nemzetközi pénzügyi szaklap minden évben elkészíti az egész világra kiterjedő felmérését a privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó piaci szereplők körében. Ez a felmérés 2004 óta ad részletes képet arról, hogy a számos eszköztípus és befektetési forma tekintetében melyek a legjobban teljesítő bankok, beleértve a tanácsadást, és a portfóliókezelést.

Az Euromoney Privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatások rangsora a legjobb privátbanki szolgáltatások mennyiségi és minőségi vizsgálatán alapszik, piacok és szolgáltatási területek szerint felosztva.

Ezáltal hasznos útmutatásul szolgál az erős pénzügyi háttérrel rendelkező magánszemélyek számára a privátbanki és vagyonkezelői piacon megtalálható szolgáltatókról. A rangsor összeállításakor számos tényezőt figyelembe vesznek, így többek között megvizsgálják az adott szolgáltató által kezelt vagyon nagyságát, jövedelmezőségét, az egy személyi bankárra jutó ügyfelek számát, valamint a nyújtott szolgáltatások körét és minőségét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendhagyóan a balkáni háborúról a győri Deák-iskolában

"Háború a Balkánon – Jugoszlávia széthullása" című előadás-sorozatában végzős középiskolai… Tovább olvasom