Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Hatmillió a Kiwanistól

Szép ajándékokkal lepték meg a rászoruló gyerekeket az Első Győri Kiwanis Klub tagjai, akik évek óta a tehetséges és a rászoruló gyermekekért tesznek.

Idén mintegy hatmillió forintot juttattak el a rászorulóknak a magyarországi klubok, - erről számolt be Erika Hessling, a hazai Kiwanis Szövetség alapító elnöke.

A "Csak a gyerekekért, de értük mindent a világon" mottóval működő szervezet alapfilozófiája a nemzetközi összefogáson alapuló segítés, az osztrák kluboik összesen 11 ezer EU-val támogatták az iszapár sújtotta kolontári-devecseri gyermekek napi életét, a családok életének könnyítését és ezt a minap adták át egy közös karácsonyi ünnepség keretében.

Erika Hessling örömmel számolt be arról, hogy gyermekenként 100-100 ezer forintot juttathattak így el a katasztrófa sújtotta terület családjainak, az iskola felújítására pedig 500 ezer forintot adományoztak.

aasd
Léránt László és Gellért Tünde.


A Kiwanis a győri gyermekek karácsonyfája alá is szép ajándékot tett: a Grácia Mozgásstúdió, a sérültséggel élő fiatalok sportját támogató Méhecske Alapítvány, valamint a Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskola közösségét is jelentős összeggel támogatja a Kiwanis, munkájukat pedig a továbbiakban is figyelemmel kísérik.

ww2
Radosza Attila Léránt László elnöktől veszi át a támogatást.


23fe

Az Első Győri Kiwanis Klub tagjai szívügyüknek tekintik a rászoruló és a tehetséges gyermekek támogatását. Felvételünkön a civil szervezet tagjai, valamint a két adományozott nevében: Gellért Tünde (Grácia Mozgásstúdió) és Radosza Attila (Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskola).


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kis betegek nagy karácsonya Győrben - fotók

Ünnepi műsorral, apró meglepetésekkel, baba-és parkolóházzal ajándékozták meg a győri kórház beteg gyerekeit kedden a Móra Ferenc Középiskola utolsó éves diákjai. Tovább olvasom