Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Hatala József Győrben: `határozott, karakteres vezető Takács Tibor´

Egyhangúlag támogatta a térség rendőri szervezetét most megbízottként irányító Takács Tibor ezredes főkapitánnyá kinevezését pénteki ülésén a megyei közgyűlése.

Takács Tibor ezredes arról beszélt a testület előtt: a meglévő jó eredményeket kívánja megőrizni és "még többet kihozni belőlük". Utalt arra: a megyében több a bűncselekmény, a sorozatelkövetés és az utazó bűnöző.

Hatala József tábornok, országos rendőrfőkapitány a jelöltről elmondta: "több éven át dolgoztak együtt, s Takács Tiborban határozott, karakteres vezetőt ismert meg, aki nyitott az új megoldásokra, az együttműködésre és kompromisszumra kész.

A rendőri vezető - aki azt megelőzően a szomszédos Vas megyében volt rendészeti igazgató - október elseje óta megbízottként vezeti a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányságot.

Két nappal azt követően kezdte meg győri működését, hogy a megyei állománygyűlésen bejelentették: a belügyminiszter szeptember 30-i hatállyal felmentette beosztásából hivatali elődjét, a nyugdíjba vonuló Szabadfi Árpád dandártábornokot.

A leköszönt rendőri vezetőnek a megyei Fidesz- és szocialista frakció is megköszönte a pénteki ülésen Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányi ténykedését.

A döntéshozatal után Takács Tibor arról beszélt az MTI-nek: a kapitányságok élén nem tervez változást, ha a szervezetben "lesz mozgás, az felfelé történik", ugyanakkor időszakosan átcsoportosít majd erőket olyan területekre, ahol viszonylag gyengébbek az eredmények.

Ezek között említette lakásbetöréseket és a gépkocsi-feltöréseket is.

Olvasóink írták

  • 1. értelem 2010. november 28. 06:29
    „Kár, hogy Hatala is csak egy bábu, akit hátulról irányítanak. Nem szakmai múltja és felkészültsége alapján lett kinevezve. Inkább a baráti és üzleti öszefonódásoknak és a maffiafőnök Pintérnek.Emlékeztetőül csak anyit,hogy Pintér állította anakidején azt, hogy aki a Józsefvárosi piacot felügyeli az a maffia. Ezután került Tasnádi és cége ki, Pintér pedig be a Józsefvárosi piacra. Tehát önmaga vallotta be maffiózó tevékenységét. Vajon Orbánnak mégis ez az ember kellett belügyérnek? Vajon miért?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akadálymentes a hivatal Dunaszegen

Befejeződött a polgármesteri hivatal akadálymentesítése, több mint 10,7 millió forintot nyert rá a… Tovább olvasom