Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Hat forgalmas nap rendőri jelenléttel a temetőnél

Az ilyenkor megszokott rendőri ellenőrzés, vagy akár irányítás mellett közlekedhetünk a nádorvárosi köztemető környékén Győrben keddtől vasárnapig, délután és este. A rendőrség fokozott jelenlétével a zsebeseket is igyekszik távol tartani a temetőbe látogatóktól.

Kálmán Gabriella rendőrségi szóvivő a részletekről úgy tájékoztatott: a nehézségek enyhítése érdekében ellenőrzés, szükség esetén akár irányítás mellett haladhat a forgalom Győrben a nádorvárosi köztemető régi ravatalozójánál található körforgalomnál, valamint a 83-as főúton a Szentlélek-templom csomópontjánál – nemcsak mindenszentek ünnepén és halottak napján, hanem – október 30-tól november 4-ig, délután kettőtől.

A 83-as számú főúton a sírkertet látogató autósok parkolhatnak úgy az úttest mindkét oldalán, hogy a többi közlekedőt ne akadályozzák, de a szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja.

Az A1-es autószalon ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az autósoknak október 30-tól november 4-ig, reggel hét és este 8 között – derül ki a közleményből.

A mozgásukban korlátozott közlekedők részére járművükkel engedélyezett a behajtás a nádorvárosi köztemetőbe 7-től 11 óráig mind a régi, mind az új ravatalozónál, ám a sírkertet járművükkel 12 óráig el kell hagyniuk.

A rendőrség felhívja a figyelmet a szükséges óvatosságra: látható helyen senki hagyjon értéket a leparkolt gépkocsiban, a GPS-t vigyük magunkkal, még a tartóját se felejtsük a szélvédőn, mert zsákmánnyal kecsegteti a tolvajt.

A kerékpárokat a kijelölt tárolóban, megfelelő zárral zárjuk le. Táskát, értéket annyi időre se hagyjunk felügyelet nélkül, amíg a kúthoz igyekszünk friss vízért.

Olvasóink írták

  • 1. anuvuk 2012. október 30. 15:03
    „A tolvaj, szemem láttára vette ki az egész gyertyát, a zárható tartóból, - arca örökre megjegyezve!
    Kerékpárral eltekert!
    "Madárvédelem - Természetvédelem"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városrészek fóruma: Hulladékudvarok lakótelepeken

"Miért szűnt meg Győrben az évente egyszeri lomtalanítás? Sok ember van, akinek az összegyűjtött, ott talált holmira szüksége lenne vagy pár forintért eladná" – írta Olvasónk.
Tovább olvasom