Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Hasznos ajándékok

A hagyományokhoz híven idén is a legszükségesebb tárgyak, használati eszközök beszerzésében nyújt jobbot a megyei önkormányzat bentlakásos intézményeinek fenntartását és működtetését segítő Napra-forgó Közalapítvány.

A táplánypusztai dr. Piróth Endre mentálhigiénés otthonban ágybetétekre és egy magnóra, a jobaházi idősek otthonában pedig számítástechnikai eszközökre, valamint raktári áruátvevő mérlegre fordítják a 200–200 ezer forintot. A felnőttkorú fogyatékosokat fogadó és gondozó pásztori otthonban a sport- és fejlesztőeszközöknek bizonyára nagyon örülnek a lakók, a soproni fogyatékos gyermekek otthonában pedig az ágykeretek műbőr borításához kértek és kapnak pénzt. A nagylózsi időskorúak otthonában ˝nagyi˝ internetes kávézó kialakítását tervezik, a koroncó-zöldmajori intézményben pedig leginkább ágynemű-garnitúrára, vízzáró réteggel ellátott lepedőkre és konyharuhákra lenne szükség.

A civil szervezet kuratóriuma a közelmúltban döntött az összesen 1 millió 200 ezer forint kiosztásáról, így a pénzt a napokban megkapják az intézmények.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázi óvodamentés egy miskolci családdal

Lázi is csatlakozott a tápszentmiklósi példához, a bakonyaljai kisközség az óvodáját mentette meg a… Tovább olvasom