Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Használt ruhát gyűjtenek

Győr - Év végi összefoglaló értékelést tartott kedden Herkely Ákos, a 4. számú önkormányzati választókerület kereszténydemokrata képviselője.
Jancsifalu, Adyváros, Nádorváros fejlesztései közül kiemelte, hogy elkészült a Fehérvári út teljes felújítása, kapcsoltan a Fehérvári út–Körkemence utcai jelzőlámpás csomóponttal, és ennek köszönhetően az itteni üzlet is megkezdhette működését. A folytatásban jövőre valósul meg a Pálffy híd–Mészáros L. utca–Fehérvári út csomópontjába tervezett körforgalom.

A lakóutcaprogramban újult meg a Török István utca és a Szabolcska utcai forgalomlassító beruházás. A játszóterek közül megépült a Malom ligeti nagy, valamint a Szabolcska és a Török István utcák sarkánál egy közepes méretű, 6,9 millió forintért. Az Ipar utcai régi játszóteret felújították, és nem messze innen a területet is rendezték, parkosították. Jövőre a lakóutcaprogramban a Sport, a Szövő és az Attila utca kerül sorra, a Mester utcában parkolót alakítanak ki, teljesen megújul az Épfu-játszótér és a Schima Bandi utcai játszótér.

A tájékoztatón Szabó Ildikó és Richter Hanna, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség győri vezetői elmondták, a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezetével együtt mától szombatig 8–18 óra között használt ruhát gyűjtenek az Adyvárosi Családsegítő Szolgálat, a Gyökerek Jóléti Szolgálat Alapítvány, a likócsi hajléktalanszálló rászorultjainak. Az adományokat a KDNP és az IKSZ Bartók Béla út 8. szám alatti irodájába várják.

Olvasóink írták

  • 1. matriné 2008. december 09. 20:40
    „Szerintem nem, csak gyűjteni kellene az adományokat,hanem annak a kiosztását is ellenőrizni a valóban rászorultság miatt! A minap lehetett látni, a beledi ruhaosztogató helyiségben az "aranyfülbevalós" "gyűjtögetőt", aki lehet hogy a piacra gyűjtögette.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező a felvételi vizsga

Győr - December 10-ig az összes győri önkormányzati középiskola – gimnázium és szakközépiskola… Tovább olvasom