Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Hasba rúgtak egy nőt egy Baross úti szórakozóhely előtt

"A szemem láttára rúgtak hasba egy nőt és barátját szombat este. A szerencsétlen lányt, egy közel 100 kilós férfi rugdosta" - írta olvasónk.


Olvasónk beszámolója: "Egy Baross úti szórakozóhelyre mentünk szórakozni szombaton.

A lejátszón 80-90-as éveket idéző számok, a tánctéren szingli nők és férfiak szórakoztak. A hangulat jó volt.

De ami a legmeghökkentőbb hogy a szemem láttára rúgtak (többször!) hasba egy nőt és barátját, akikről kiderült, hogy a születésnapjukat ünnepelték aznap. Mindez már a Baross úton történt (mert a kidobók kivezették az ünnepeltet és a másik felet), de mint bulizó (mivel mellettem zajlottak az események) a szemem láttára történt minden.

Felháborít az is, hogy a szórakozóhely dolgozói nem tettek a viaskodó „ellenfelek" ellen semmit. Hagyták, hogy a szerencsétlen lányt, egy közel 100 kilós férfi rugdossa. A pláne, hogy a nő barátját egy másik fiú is jól „meggyepálta".

Számomra megdöbbentő élmény volt a szombat esti (gondolatban felejthetetlen) party, annak ellenére, hogy a hangulat kezdetben jól indult..., s miután láttam a fent említett esetet, mi, és jó néhányan is elhagytuk a Baross úti szórakozóhelyet."

Illusztráció
Illusztráció

Olvasóink írták

67 hozzászólás
 • 67. leslie0312 2010. február 03. 13:56
  „Nem értem mire való az a sok kamera, és a rendőrök mit csinálnak este és éjszaka. Csináltak egy őrsöt a városba, de nem hallottam még, hogy lett volna valami haszna.”
 • 66. monoka89 2010. február 02. 19:08
  „lehet a csajszi terhes volt ,az abortuszra nem volt pénze és megkérte a barátját,hogy segítsen neki.....
  ááá nem(bocsánat)...a viccet félre téve,,,nagyon sajnálom,hogy ilyenek vannak....ha okos a csaj csináltat látleletet addig próbálkozik amíg ennek a szemétládának meg nem adják a méltó büntetését.....remélem a lánynak nem lett nagy baja,mert a hasbarúgás az elég komoly....”
 • 65. babuka 2010. február 01. 23:33
  „Én a barátaimmal lassan egy éve minden péntek, szombat oda járok szórakozni. Soha, ismétlem SOHA nem voltam ilyen esetnek szemtanúja. A cikkben leírtakat nem láttam, mert aznap korábban hazamentem.
  De abban biztos vagyok, az eddigi tapasztalataim alapján, hogy a személyzet megfelelően végezte a dolgát.

  A szórakozóhelyen kívül eső rész pedig közterület. Ott már ők is csak magánemberek és én sem avatkozom mások vircsaftjába, pláne ha nem is fizetnek érte.
  Vagy ha beleavatkoznak, (vagy ahogy más írta segítenek) és közben a rájuk bízott területen történik valami, akkor ki a felelős? A személyzet mert nem a munkáját látta el, vagy a tulajdonos, mert nem biztosította a személyzetet?
  Érdekes dolgok ezek ugye?

  Összefoglalva: mi azért szeretünk oda járni, mert nincsenek tinédzserkorú vendégek. Egyszerűen 22 év alattiak nem jöhetnek be. Nagyon helyesen. És nem is nagyon próbálkoznak a bejutással.
  Bent a szórakozóhelyen mindig biztonságban éreztük magunkat. Így volt ez múlt szombat este is.
  Előfordul, hogy fényes nappal a Baross úton, vagy a Sarló közben sokkal kevésbé érzem magam biztonságban, mint az említett diszkóban.

  A többi elhíresült szórakozóhely példát vehetne ilyen és hasonló dolgokban a P-ról.
  Mert hányszor hallottunk ezelőtt erről a helyről ilyen híreket?
  És hányszor pl. a Kálóczy-tér környéki késelésekről, vandalizmusról...Azzal miért nem foglalkozik senki? Sokkal nagyobb probléma, mint ez, ami a két év alatt ismereteim szerint először fordult elő. És nem is bent, hanem kint az utcán.

  A tudósítónak üzenem: ha már ennyire ítélkezik, hasonló helyzetben legközelebb ne a cikk mondatait fogalmazgassa magában, miközben szemtanúja egy ilyen esetnek, hanem hívja a rendőrséget. Biztos vagyok benne, hogy kimentek volna. Én ezt tettem volna, pedig nem vagyok még 60 kiló sem, férfi meg pláne.
  Nem ez lett volna a T. tudósító állampolgári kötelessége?!
  Ez a cikk semmi más, mint a bolhából-elefánt tipikus esete.”
 • 64. nebben 2010. február 01. 17:34
  „Mint szemtanú: A kidobók 3 embert vittek ki mert ketten mentek egy emberre, a dolog fent a baros úton történt és a csajt nem hasba rúgták, hanem a verekedő felek közé ugrott, abszolút nem szándékos volt az eset. A kidobónak pedig kapuig van hatásköre ami fent történik ahhoz semmi köze, ők fent beálltak a verekedők közé, hogy elég legyen mást nem tehettek. Az írót kérdezném meg inkább hogy ha 3:56kor posztolta a cikket és az eset 3:20kor történt akkor leült írni CSUTAK RÉSZEGEN ugyanis az volt, mert már akkor ordibálta, hogy ebből cikk lesz, fehér embert megszégyenítő szavakkal.... ja és ha az a problémája hogy levezették a bőrfotelról, arról meg annyit, hogy én se megyek hozzá ugrálni a bútorokon...”
 • 63. Vale 2010. február 01. 16:58
  „Várom a rendőrség állásfoglalását! ilyenkor MEG KELL kérdezni őket az esetről,ha már maguk nem reagálják le hivatalból..”
 • 62. Raabimi 2010. február 01. 09:54
  „Sziasztok Fórumozók!

  Azért sántít 1-2 dolog ebben a cikkben.
  -- Hol vannak a Baross úti kamerák felvételei???
  -- Miért kísérték ki az utcára a nőt, és a paliját???
  -- Miért nem hívta ki senki sem a rendőrséget???
  -- Most nincsenek mobiltelefonos videófelvételek???

  Szerintem itt annyi történt, hogy a nő egy másik palival kavart és ez a barátja fülébe jutott. Jött a leszámolás.
  A hasbarúgásos dolog meg nagyon emlékeztet a CIGÁNYok elintézés módjára.

  Kíváncsian várom a fejleményeket, képeket az üggyel kapcsolatban.”
 • 61. reggin 2010. január 31. 23:57
  „Nem tudom a dolog előzményeit ,de nem értem akit meg vernek meg úgy mond bele kötnek azt mér dobják ki főleg ha nem tehet semmiről , a helyett hogy mentőt illetve meg védenék bár lehet ez a kidobói mentalitás ! Tisztelet a kivételnek akinek nem inge ne vegye magára”
 • 60. sándor 2010. január 31. 23:40
  „Bennem ezzel kapcsolatban felmerül egy kérdés:
  Ha mindez a Baross úton történt - ami tudtommal térfigyelő kamerákkal van tele - akkor ez azt jelenti, hogy a rendőrség a térfigyelő kamerákon keresztül tétlenül végignézte az esetet?????”
 • 59. angel11 2010. január 31. 22:32
  „Érdekes... Én már több, mint 1 éve járok oda a barátaimmal szórakozni, és még soha semmi komolyabb dolog nem történt. Nem biztos, hogy a biztonsági személyzetet kéne felelőssé tenni, eddig is kulturáltan, verekedés nélkül megoldották, ha felmerült valami probléma,és nem történt ilyen. Ha valaki botrányt akar csinálni, fog is... Teljesen mindegy, hogy éppen hol van...”
 • 58. anya2007 2010. január 31. 21:53
  „Tudja vki ki volt az a húú de okos, aki szintén szombat hajnalban 30 perces tűzijátékot rendeztett az Árkád körül vhol??
  A s....be dugnám fel...”
 • 57. ortadon 2010. január 31. 20:52
  „Csendőröket ide!!!

  Reggel 5:30-kor a falu főtertére az összes 15 évnél idősebb férfit, illetve hímneműt!
  Borotvát elő és irány a szárazborotválás!!!
  Aki Fehér és Magyar az kibírja azt a pár napot amíg a nem Fehér és nem Magyar hirtelen elköltözik kicsiny kis életterünkbőll...

  Ez megtörtént eset!!!”
 • 56. sx486 2010. január 31. 20:40
  „Szerintetek mennyiért veszik meg ?
  Pityke őrmester ?”
 • 55. bojtár 2010. január 31. 20:09
  „53. jirzi1 2010.01.31. 19:28 -->hát sajnos ez a világ régen volt ,most már máshogy írják a mesét."sajnos"”
 • 54. bojtár 2010. január 31. 20:07
  „ŐRZÜNK ÉS FÉLÜN A TÉRFIGYELŐ KAMERÁNK MINDENT RÖGZÍTETT.A FELVÉTEL ELADÓ 20RUGÓÉRT.
  aláírás:Pityke őrmester”
 • 53. jirzi1 2010. január 31. 19:28
  „Teljesen mind1 nő vagy férfi .Ha elmegy szórakozni nem azért megy hogy verekedjen.Ha meg úgy viselkedik hívjanak rendőrt .Egy ember sincs arra fölhatalmazva hogy az ő belátása szerint "rendet" teremtsen mert nem az ő tetszésének megfelelő valakinek a viselkedése.”
 • 52. mxplanet 2010. január 31. 19:26
  „aki pirate-ba jár, sikeres nem lehet :)”
 • 51. nanemá 2010. január 31. 19:14
  „Huligan 2010.01.31. 18:56
  Rosszul tudod.
  :-)))))))
  Mind az volt.”
 • 50. FB 2010. január 31. 19:10
  „Ha annyira nem tetszik a tulajdonosnak, hogy nevesítik a helyet, akkor tessék szépen megakadályozni, hogy a tulajdonát ilyen hírekkel hozzák összefüggésbe. Pont.”
 • 49. mxplanet 2010. január 31. 19:08
  „hol van a baross uton szórakozohely?”
 • 48. Huligan 2010. január 31. 18:56
  „BIZTOS NEM VOLT EGYIK SE ....”
67 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegyesek bálja Győrben - Fotókkal

A Jegyesek bálja péntek este 6 órakor kezdődött a győri Big Benben. Nézze meg galériánkat! Tovább olvasom