Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Háromszáznyolcvan frissdiplomás

Az elmúlt hét végén a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar diplomaátadóján százötvenhatan, a Műszaki Tudományi Kar ünnepségén kétszázhuszonnégyen vették át oklevelüket.

Mindegyik szaknál a nyelvvizsga-követelmény teljesítése jelentette a legnagyobb próbatételt.

Több szakon először köszöntöttek végzősöket: a gazdálkodási és menedzsment szakon nappalin 59, a távoktatásban 17, a kereskedelem és marketing szakon 23 fiatal teljesítette a képzési követelményeket. A mérnöki szakterület közül ezúttal is a közlekedésmérnöki és a gépészmérnöki BSc volt a legnépesebb, 45, illetve 24 frissdiplomást köszöntöttek. A mérnök-informatikus mesterszakon is most végeztek először. A mérnök-tanár mesterszak a győri egyetem sikerképzése, ezúttal már a harmadik évfolyam 14 végzettjét avathatták okleveles műszaki pedagógussá, s közülük kilencen kiváló minősítéssel fejezték be tanulmányaikat.

Több szakon először köszöntöttek végzősöket a Széchenyi-egyetem legutóbbi diplomaosztóján.
Több szakon először köszöntöttek végzősöket a Széchenyi-egyetem legutóbbi diplomaosztóján.

˝Reményeink szerint önök elsősorban itthon akarják hasznosítani tudásukat (...) Ma nem kevesen külföldön képzelik el a jövőjüket. Mi csak kérni tudjuk, hogy ne tegyék. Járják a világot, az Európai Uniót, s hozzák haza megszerzett ismereteiket, s hasznosítsák azt itthon úgy, ahogy azt az idén százötven éve elhunyt névadónk, Széchenyi István tette˝ – adta útravalóul a végzősöknek dr. Józsa László, a Kautz Gyula gazdaságtudományi kar dékánja.

Olvasóink írták

  • 1. Dörgés 2010. február 25. 11:56
    „Újabb túlképezet munkanélküliek.Csak pozitívan, csak pozitívan! :-))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Míg imádkoztak, disznóbelet öntöttek az autóikra Győr-Újvárosban

Három autó tetejére tetemes mennyiségű disznóbelet szórtak ismeretlenek - mindezt akkorra… Tovább olvasom