Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Háromszázhúsz diplomás

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai-karának sikeresen diplomázott hallgatói szerdán vehették át okleveleiket a Richter Teremben.

Dr. Faragó Sándor rektor és dr. Cseh Sándor dékán köszöntőjében egyaránt a már-már irracionálisan ˝racionalizáló˝ kor okozta kihívásokkal szemben az értelmiségi helytállásra hívta fel a végzettek figyelmét.

A rektor a tanítók felelősségét emelte ki, hiszen életünk során már az első osztályban örökre eldőlhet viszonyulásunk a tanuláshoz. A dékán az új szak, az andragógia diplomásait arra figyelmeztette, hogy értékközvetítő, mediátori szerepük első látásra talán könnyűnek tűnik, de ha belegondolnak abba, hogy korunk divatos ˝racionalizálási˝ törekvései már eddig is mennyi kárt okoztak, rájönnek, hogy nehéz a feladat.

Büszkén jelentette be, hogy az idegenforgalmi szakról eddig kikerültek eredményei jó referenciát jelentenek a most végzettek elhelyezkedéséhez is.

A diplomaosztó ünnepségen – amelyre a bolognai rendszer eredményeként került sor karácsony előtt – szerdán mintegy háromszázhúsz végzett hallgató örülhetett oklevelének szerettei, ismerősei körében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kirabolták a büfét, aztán fának ütköztek

Közúti ellenőrzés miatt járőrök akartak megállítani egy Ford Escortot Győrben, az autós azonban tovább hajtott. Tovább olvasom