Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Háromezer motoros dübörgött végig Győrött! - képek, videók!

Győr - Véget ért a VII. Nemzetközi Jótékonysági Motorostalálkozó Győrújbaráton. A nyitónapról és a szombati monstre felvonulásról csinos lányokat, füstölő gumikat és persze kétkerekű acélparipákat nézegethetnek! Öt képgalériával, videóval.
Még több motor, még több csaj! Képek: Krizsán Csaba.


Szabadság, szerelem. Videó: Cseh Róbert.


Szombat, 17 óra 12 perc - Európából szinte mindenhonnan érkeztek motorosok 

A győrújbaráti gyermektáborban idén közel két-háromezren fordultak meg, a megyeszékhelyen és környékén pedig az országúton elhúzó konvojok jelezték: a szervezők idén is mindent megtettek a háromnapos program sikeréért.


Köszönjük olvasónk, Markovits Tamás remek fotóját!
Köszönjük olvasónk, Markovits Tamás remek fotóját!


Utóbbinak köszönhetően a nemzetközi motorostalálkozóra Németországból, Ausztriából, Csehországból, Hollandiából, Szlovákiából és Erdélyből is érkeztek két- és háromkerekű gépcsodákkal.

Motoros kaszkadőrshow. Videó: Cseh Róbert.


Pénteken a Főnix, Lord, Beatrice és a Blues Company zenekaroknak tapsolt a közönség, a szombaton pedig a Dogs és a Deák Billel folytatódik a hangulat.Motorosfelvonulás 3000 vasparipával! (Fotók: Kertics Dia)

A motoros berkekben csak Gömbiként ismert győrújbaráti találkozó egyik szervezője a Kisalföld érdeklődésére elmondta: a program a visszajelzések alapján is kiválóan sikerült, amelyet bizonyít, hogy szombaton közel háromezren vettek részt a már hagyománnyá vált felvonuláson. Fontos kiemelnem, hogy idén sem fordult elő baleset. A program szervezőitől többek között azt is megtudtuk, hogy a ravazdi leukémiás kislánynak ajánlanak fel a bevételből idén.

Korábban, pénteki fotók:

Motorosok nagy találkozója Győrújbaráton. Péntek éjszakai pillanatképek.


Motorosok nagy találkozója Győrben. Fotók: Fazekas Barnabás.


Motorosok nagy találkozója Győrben 2. Képek: Fazekas Barnabás.


Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. YZF-R6 2009. május 11. 22:58
  „Kedves Kisalföld!

  A videók Embed forrását felhasználóbarátabbá is lehetne tenni!
  A legtöbb oldal nem támogatja az önök megoldását!”
 • 56. Sunyi 2009. május 11. 22:40
  „Tisztelt F.Barnabás szeretném megkérdezni hogy ha a fotósa a 202-s képtől a 254-s képig éppen az autót vezette, akkor hogy tudta azokat a képeket elkésziteni amiket az őn neve alatt szerepeltet????????????????????????????? Tisztelettel a képek készítője. Szereretném megdicsérni Kukori és Gömbi barátunk, a találkozó színvonala első osztályú volt.”
 • 55. hümm 2009. május 11. 21:37
  „Klassz dolog a jótékonykodás, reméljük jó dolgokra fordítódi a befolyt soktízmilliós bevétel, és nem járunk később úgy, mint azokkal a jótékonykodókkal, akik pár év jótékonykodás után megtámadták a magyar forintot és az OTP-t,a jegybankot ( és nem csak MAGYARORSZÁGON ) és milliárdokat keresve, több millió Magyar sorsát keserítették meg.

  Kár hogy sok alapítvány és egyesület egész másra használja a nonprofititását, ők legalalább helyben segítenek.

  Egy napot ki lehet bírni benzingőzben, és egy kis hangzavarban, sőt kimondottan érdekes.

  Pap lesze az k......... istan pólót meg azok hordanak, akik számára nehéz volt a 8 általános iskola, mert 12 év alatt se tudták elvégezni, utána meg nem voltak iskolakötelesek , ezért mérjük értelmi szintjükhöz, bár másik vallási felekezet sima füstölési szándékért is feljelentést tett.”
 • 54. MNÉ 2009. május 11. 21:18
  „Gratulálok a Győr és Környéke Motorosok baráti köre tagjainak a találkozó szervezőinek külön kiemelve Gömbi és Kukori önfeláldozó ,áldozatos munkáját akik nem kímélve idejüket,energiájukat évről-évre megszervezik ezt a remek találkozót.Bárcsak több ilyen jó ember lenne mint a motorosok Ők segítenek gyerekeken ,családokon,beteg embereken életmentő gépet vesznek a kórház gyerek osztályának inkubátort a koraszülött osztálynak támogatják Győrújbarát Polgárőrségét a Győrújbaráti óvodát.Ti akik morogtok,hogy hangosak ,hogy ennyin meg annyian vannak PÉLDÁT vehetnétek és EMBERSÉGET tanulhatnátok a motorosoktól.Hajrá Gömbi!Hajrá Kukori !Gratulálok csak így tovább!!!!! A találkozó nagyon jó volt Szuper programokkal Én is ott voltam pedig nincs is motorom!!!!!”
 • 53. Hitetlen 2009. május 11. 20:41
  „Tiszteletre méltó Győr és Környéke Motorosok baráti köre
  Köszönjük önöknek, hogy ebben az évben is megrendezték ezt a színes fergeteges motoros találkozót. Szép volt látni azt a rengeteg különböző színű, formájú,típusú motort. Úgy mint az előző évekhez most sem volt baleset a felvonuláson ami szép és értékelendő. Kívánok a közhasznú egyesületüknek még sok-sok ilyen színvonalas találkozót és nem utolsó sorban köszönet azért is, hogy sok távoli motorossal meg ismertetik a környékünket és Győrújbarátot. Én szeretném az adóm 1%-át önöknek utalni a jövőben.
  46.os-nak meg üzenem MENJÉL TAKTAHARKÁNYBA ÉS OTT ÁLJÁL KI AZ ÚTCÁRA ÉS OTT KIABÁLJÁL, HOGY POLITIKÁT AKARSZ.
  És akkor lesz egy szép temetés és egy hüle köcsög halott.”
 • 52. DarthTiger 2009. május 11. 20:22
  „T. AHA.!
  Önnek talán fel sem tűnik, hogy JÓTÉKONYSÁGI célja volt a találkozónak. Nekem ez előrevalóbb, mint az, amit a politikusaink művelnek: a lekvárból meg hazugságból történő várépítés. Ha politizálni akar, akkor keressen fel egy kimondottan azzal foglalkozó fórumot, ne csak a nyálát verje. Lehet jobb újságot/wbws hírportált csinálni, senki sem tartja vissza.
  Ja, és még mielőtt megvádol: vannak itt is politikai cikkek, csak tudni kell használni a keresőt. Vagy talán csak a balhé kedvéért ír hülyeségeket?”
 • 51. Truder 2009. május 11. 11:51
  „Szerintem jó volt...és egy évben egyszer a hangzavart is ki lehet bírni.Persze mindig van olyan ember,akinek semmi nem jó,ezt már megszoktuk...”
 • 50. maziedina 2009. május 11. 10:40
  „Üdvözlet a motrosoknak
  akiktől tanulunk sokat,
  barátságot, szeretetet
  örök szabadság érzetet.

  Gyorsaságot, bátorságot,
  különleges szép világot,
  száguldjatok, ahogy lehet
  szeljétek a fellegeket.

  :D”
 • 49. Ninetta 2009. május 11. 09:13
  „Kedves nanemá!
  Ha gondolod nagyon szívesen bebitonyítom, hogy olyan motorom van, mint már írtam! Egyébként pedig nagyon örülök, hogy ilyen könnyen, pár képről kiismertél. Nagyon ügyes vagy! És biztosan mindent tudsz is rólam. (8 éve motorozom és nem robogóval kezdtem). Soha nem volt robogóm, csak olyan motoron ültem eddig, amn váltani kellett! Köszönöm a leminősítésemet, amit ezen a nagyszerű gondolatmeneten végigvittél. Még szerencse, hogy van annyi eszem, hogy én nem kezdelek el leszólni, mivel nem ismerlek! Egyébként kváncsi lennék, mennyi közöd van a motorokhoz, hogy ennyire okos vagy a témában!
  A nem szimpatikus szőkeség!”
 • 48. Túrabakancs 2009. május 11. 08:44
  „Valaki említette itt a fórumon, hogy külföldön sokkal halkabbak a motorok mint Magyarországon.
  Tudni kell, hogy motor és motor között van különbség! A nagytestű túramotorok például valóban
  halkan suhannak, de egy dzsoppertől ne várjuk hogy szuszogva közlekedjen, mert az egy kicsit
  furcsa lenne! Bár vannak egyre többen ilyenek is, ami persze nem gond, ízlések és pofonok! Egyéb-
  ként egy alig hallható motor sokkal veszélyesebb, hiszen az autósok a hangosabb társaikkal ellentétben nem veszik észre őket időben, és megtörténhet a baleset. Sportmotoroknál a halk üzemmód előbb utóbb
  "kipontozódással" fenyeget! Főleg városon belül... Persze ordítani azért nem kell a kipufogónak, de legyen egy egészséges hang ami kijön belőle! :)”
 • 47. nanemá 2009. május 11. 08:34
  „Ninetta,drága!
  A képről elnézve helyes lány vagy.De neked maximum lábbal hajtós motorod lehet még csak.Az a baj ,hogy a hozzászólásodból meg az is kiderül,hogy az eszed annyi amennyi látszik!
  Egyszer majd amikor igazi nő lesz belőled jót fogsz mosolyogni ezen a túlzott önbizalomról szóló kisleányos hozzászólásodon is. Több szerénységet, és mindjárt szimpatikusabb ember leszel!”
 • 46. AHA. 2009. május 11. 08:08
  „Hahó! Ébresztő! Kedves Kisalföld! Már nagyon unalmasak ezek a több napja szereplő ócska bulvárcikkek!
  Jó lenne egy kis napi aktuális politikai tájékoztatás is. Ezeket meg hagyjuk már a Blikknek!”
 • 45. DarthTiger 2009. május 10. 19:40
  „Köszönöm, hogy megjelenhetett a fotóm!
  (a csanaki)
  Üdv.:
  DarthTiger”
 • 44. Ninetta 2009. május 10. 19:39
  „Kedves Knifemaster! Én az a bizonyos szőkeség vagyok! Képzeld ennyire vad vagyok sőt inkább vagány, mert vadnak nem is mondanám magam! Ha akarod bebizonyítom! Egyébként nem az az én motorom amivel le vagyok fényképezve, hanem nekem egy 1100-es Yamaha Drag Starom van. Na azzal vagányabban nézek ki! Üdv:
  Az a szőkeség! :)”
 • 43. éaa 2009. május 10. 18:29
  „Ha felhúzzák a redőnyöket napkeleten,
  Újra végigfut az olaj a kerekeken.
  Nagyon szép, nagyon jó!

  Beindul a motor. Beindul a motor. Beindul a motor. Beindul a motor.”
 • 42. gyorcity 2009. május 10. 17:31
  „Üdv! A motorok valóban hangosak - főleg a nagyobb teljesítményű motorok, de azért egyszer ki lehet bírni ezt a zajt, maga a felvonulást nagyon jó ötletnek tartom. Ritkán van ilyen, viszont ha van, akkor inkább ki kéne használni az alkalmat, és akit érdekel - nézze meg. Gratulálok a szervezőknek, és a résztvevőknek!”
 • 41. dr73 2009. május 10. 16:44
  „Ja és még valami!Közel nem volt meg a 3000 motoros :-/
  Egyik ismerősöm számolta .....és közel 900 motoros hajtott ki barátiról,azt meg nem hiszem , hogy a belvárosban hozzájuk csapódott még kb 2000!”
 • 40. dr73 2009. május 10. 16:41
  „Érdekes,
  győrújbaráti lévén sem háborgok a zaj miatt....pedig lehetne rá okom.
  Péntek délutántól ma délutánig dübörögtek a motorok és este ment a több ezer watt ...2Km-re lakom a helyszíntől.”
 • 39. piskóta 2009. május 10. 16:16
  „special. 02 ig melozom a takaritó gép meg reggel fél 6 kor jon köszi. mindenkinek nem lesz jó sosem. azt akarom ezzel mondani hogy tolerancia. és bécsben is ugyan ezekkel a gépekkel takaritanak.”
 • 38. thermoline 2009. május 10. 15:31
  „YZF-R6!

  Igazándiból a menjünk tanyára hatására írtam:))

  piskóta!

  Ausztriában meg lehet nézni a takarítógépek zajszintjét és a rendezvények helyszíneit.Amerikát nem ismerem:))
  És ha figyelmes vagy én az éjszakákról írtam.”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aludj máskor - 2009: fotókkal

Győr - Újból a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont a 24 órás "Aludj máskor" monstre vetélkedőnek… Tovább olvasom