Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Három nap az operett jegyében

Győr - Két év sikere bátorította fel a szervezőket, hogy harmadik alkalommal, idén is megrendezzék a Győri Operett Fesztivált. A program június 26-án Jacobi klasszikusával, a Sybill-lel kezdődik.
A megyében élők igénylik, szeretik a romantikus melódiákat

A Bartók Béla Megyei Művelődési Központ (BBMMK) hagyományteremtő kezdeményezése, a Győri Operett Fesztivál már két alkalommal sikerrel zajlott, így a szervezők idén teljes bátorsággal dönthettek a könnyed, szórakoztató zenei kínálat mellett.

– Az elmúlt két év sikere bizonyította, a megyében élők, győriek, Győr környékiek is igénylik, szeretik a romantikus melódiákat, a fülbemászó muzsikát, azokat a könnyű történeteket, amelyeken kacagni, könnyezni egyaránt lehet – nyilatkozta lapunknak a művelődési központ ügyvezető igazgatója.

Jelenet a Kölcsönkért kastély operettből.
Jelenet a Kölcsönkért kastély operettből.


Tóthné Hajmási Izabella elmondta, hogy a megyei közgyűlés és számos győri cég által támogatott rendezvénysorozat június 26-án este 7 órakor Jacobi Viktor Sybill című háromfelvonásos operettjével kezdődik a BBMMK-ban. Másnap, június 27-én este 7 órakor a hagyományos operettgálának tapsolhat a közönség, amelyben Kálmán Imre, Lehár Ferenc leghíresebb darabjaiból szólalnak meg ismert dallamok Bozsó József, Vásári Mónika, Szóka Júlia, Jankovits József, valamint a tánckar és a zenekar közreműködésével.

A gála előtt, délután fél öttől az érdeklődők zenei csemegékkel színesített tereferén vehetnek részt, amelynek vendége Szóka Júlia, a Turay Ida Színház operettprimadonnája. A beszélgetőtársa Ditrói Zoltán, az MR6 – Régió Rádió győri vezetője. A III. Győri Operett Fesztivál Békeffy István, Kiss József, Szentirmai Ákos és Bradányi Iván népszerű művével, a Kölcsönkért kastéllyal zárul június 29-én este 7 órakor a megyei művelődési központban. (A programmal kapcsolatos részletes információ a 96/326-522-es telefonszámon kapható vagy a www.bbmmk.hu honlapon érhető el.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri püspökség és a városi önkormányzat közösen ünnepel

Győr - A lovagkor hangulatát, mindennapjait, a legendás lovagkirály alakját idézik fel a Szent… Tovább olvasom