Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Három díjat nyertünk Az Év Honlapja 2010 pályázaton

Három díjat nyert kiadónk két új projektje, az Autopro.hu és az Istenhozta.hu "Az Év Honlapja" 2010-es pályázatán. A Magyar Marketing Szövetség által kilencedik éve megrendezett versenyen minden korábbinál többel, 353 weboldallal neveztek a résztvevők.

Az Autopro.hu gépjárműipari és beszállítói portál az ipari web kategóriában szerezte meg a különdíjat, elektronikus hírlevelének modelljére pedig a kategória minőségi díját kapta. Az Istenhozta.hu turisztikai portál felhasználói hírlevelét a legjobbnak találta a zsűri a maga nemében a magyarországi internetes piacon.

Az Év Honlapja pályázaton kategóriánként három győztest (egy minőségi díjast, egy különdíjast és egy kategória díjast) hirdetnek. A Lapcom kiadó, valamint az oldalak programozását és műszaki üzemeltetését végző fps webügynökség számára egyaránt siker az idei díjátadó, hiszen a nevezők közül senki nem dicsekedhet ennyi díjjal, az Autopro.hu weboldal pedig az egyetlen, amely két kategóriában is díjat nyert.

A díjakat csütörtökön este a budapesti Helia hotelben a zsűri elnöke, dr. Eszes István, a Budapesti Gazdasági Főiskola tanszékvezető főiskolai tanára, valamint a díj alapítója, Varga István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja adta át. Mint a díjalapító elmondta, a pályázat 9 év után (az első évben mindössze 33 pályázó indult) a magyar internetes piac fontos marketing-kommunikációs megmérettetésévé vált. Idén összesen 353 weboldallal neveztek, többel, mint eddig bármikor.

Az önkormányzati kategóriában idén a szombathelyi honlap nyert, a minőségi díjat pedig a soproni önkormánzat oldala vitte el. A kultúra kategóriában a Huszadik század oldala kapott díjat, a kormányzati kategória győztese pedig a PSZÁF weboldala lett. A rendszeresen a legnagyobb versenygést hozó E-kereskedelem díjat idén az Extreme digital áruház vitte el, szolgáltatás kategóriában pedig a 3dingatlanok.hu weboldal nyert.

A 2009-es pályázaton a szolgáltatás kategóriában kiadónk részéről a Hasznaltauto.hu autókereső portál nyert különdíjat.

A díjazottak teljes névsora Az Év Honlapja oldalán található.

Olvasóink írták

  • 2. elemér 2010. december 03. 16:55
    „Gratula és az Év Honlapja-val csak az a baj, hogy ott osztogatják a sütit.”
  • 1. sivatag66 2010. december 03. 01:48
    „Gondolom nem azok akik írják a cikkeket!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nap fűti a vizet az iskolában

Csaknem húszmillió forint pályázati pénzt fordíthatott különböző projektekre a győri Apor Vilmos-iskolaközpont. Tovább olvasom