Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Három baleset egy napon Győrben: mindegyik Mr. Alkohol miatt

Egyik autós árokba hajtott, a másik jelzőtáblát döntött ki, a harmadik sofőr villanyoszlopnak ütközött.

A Győri Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a három járművezető ellen, akik 2013. november 25-én közlekedésük során balesetet okoztak Győrben.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a 34 éves kiskőrősi Cs. József az új Bácsai úton közlekedett kora reggel 1 óra 50 perckor Renault személygépkocsijával, mikor a körforgalomból kihajtva járművével megcsúszott és a felázott útpadkára, majd árokba hajtott.

Két óra elteltével a Lajta utcába riasztották a helyszínelőket. A 43 éves győri B. György elveszítve járműve feletti uralmát a járdaszigetre hajtott, ahol a kikerülési irányt jelző közúti jelzőtáblát kidöntötte. A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a jármű vezetője elmulasztotta bekapcsolni biztonsági övét, vezetői engedélye nem volt nála. Súlyos sérülésekkel szállították őt kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Villanyoszlop állította meg az 58 éves győri L. Bélát, aki személygépkocsijával a 821. számú út és a Mécs László út kereszteződésében veszítette el járműve feletti uralmát a délutáni órákban. A férfi sérülések nélkül úszta meg a balesetet.

A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért velük szemben a szükséges mintavételre került sor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri MSZP a panelprogramról: a piac újraosztása volt a leállítás oka

Az MSZP örül a program újraindításának, de úgy vélik, ˝régi, évtizedes cégek mentek tönkre˝ a… Tovább olvasom