Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Három autót lopott el az enesei szervízből - Az M1-esen fogták el a férfit

A gyanúsított az egyik autóra német rendszámot szerelt fel, így próbálta kivinni Győr területéről. Most előzetesben van.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai május 7-én 19 óra 10 perckor elfogták azt a győri férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy enesei autószervízből három nagy értékű személygépkocsit lopott.

A járőrök az M1-es autópályán ellenőrizték a férfit, mikor az egyik körözött gépjárművel Budapest irányába hajtott.

Az Eneséről ellopott másik járművet május 8-án a délutáni órákban a fővárosi rendőrök Budapesten, egy parkolóban találták meg. A harmadik lopott autót a rendőrség keresi.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 53 éves győri férfit lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, majd  május 10-én a Járási Ügyészség előzetes letartóztatását rendelte el.


Korábban - Előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság azt a férfit, akit a Készenléti Rendőrség járőrei az M1-es autópályán fogtak el május 7-én, kocsiját ismeretlen társaival még előző éjjel lopta el a gyanú szerint.

A gyanúsítottak a műhely zárját kifeszítették, bementek az udvarra, majd az iroda ablakáról letépték a szúnyoghálót s befeszítették az ablakot.

Ellopták a slusszkulcsokat, a forgalmi engedélyeket és három kocsival távoztak, amiknek értéke összesen 8.9 millió forint volt. Az egyik autóra német rendszámot szereltek, s így próbálták kivinni Győr területéről.

A Győri Járási Ügyészség indítványára 30 napra elrendelték az elfogott férfi előzetes letartóztatását. A végzés jogerős.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bevesszük a Császárvárost: egyre több győri diák tanul bécsi egyetemen

Több mint 2500 magyar diák tanul osztrák egyetemen, a többségük Bécsben. Most egy volt révais diák, Czinger Ábel történetét mutatjuk be az egykori Császárvárosban. Szavazás. Tovább olvasom