Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Harmincezeren látták a Munkácsy-kiállítást

Egy hete még arról számolhattunk be, hogy kitüntető figyelmet kapott a győri Munkácsy-kiállítás huszonötezredik látogatója, de azt maguk a szervezők sem gondolták, hogy már ezen a hétfőn besétál a harmincezredik vendég. Az asszony azt hitte, valami baj van.
Vasárnap felkészültek a város és a megyei múzeum elöljárói az ünnepélyes eseményre, mivel a hétvégét 29.992 fővel zárták. A győrszemerei Berta Istvánné volt tehát hétfőn a nyolcadik látogató és kellőképp meglepődött a fogadtatáson.

- Egy férfi állt előttem a sorban, mint kiderült, ő volt a múzeumigazgató. Szóltak a szervezők, hogy nyugodtan lépjek az úr elé, de onnan nem mehettem tovább, elém álltak, és én azt hittem, hogy valami rendezési hiba történt. Ekkor kiderült, hogy én vagyok a harmincezredik, mondanom sem kell, igen meglepődtem, mert én még az életben nem nyertem semmit, semmiféle játékon vagy sorsoláson - meséli a különleges pillanatról Berta Istvánné.

Az asszonynak többek között Perger Gyula a megyei múzeum igazgatója és Ottófi Rudolf Győr alpolgármestere gratulált, a vendég átvette a megye és a város könyvajándékát, természetesen egy ingyen belépőt, valamint a fő támogatótól - a Security Patenttől - egy lakásriasztó szettet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első körben négymillió graffitieltávolításra

Győr - Az épületek falait csúfító graffitik eltávolítására tavaly 10 millió forintot költött Győr,… Tovább olvasom