Kisalföld logö

2018. 02. 26. hétfő - Edina -13°C | -2°C Még több cikk.

Harmadik helyen végzett Kis Barbara a Miss Universe Hungary döntőjében

A 22 éves győri Kis Barbara is kifutóra lépett a Miss Universe Hungary döntőjében. A zsűri a legszebb öt közé választotta, a végeredményről a nézők döntöttek.
22.25 - A győri Kis Barbara a nézők szavazatai alapján a harmadik helyen végzett, a koronát Nagy Nikoletta kapta meg.

22.10 - Kis Barbara a zsűri döntése alapján az öt legszebb lány közé került. Innentől a nézők dönthetnek: az öt szépség közül választhatják ki a nyertest, Barbarára a muh.hu oldalon a képére kattintva tudnak szavazni!

Bemutatkozás


Barbara 22 éves, a NYME Apáczai Csere János Karon tanul rekreációszervezést és egészségfejlesztést. Fontos számára az edzés, heti háromszor anyukájával látogatja meg az edzőtermet.


Imádja a focit, akár egy jó buliról is lemond egy Real Madrid meccsért. Érzékeny, romantikus lánynak tartja magát, aki elkötelezetten kiáll a nők jogaiért.Látványos showműsor lesz a Miss Universe Hungary

Június 6-án a TV2 nézői élőben követhetik a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választást. Az Erkel Színházból közvetített versenyen sztárfellépők színesítik a show-t.

Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás vezetésével június 6-án 21 órától a TV2-n élőben lesz látható a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás. A műsorban a főszerep természetesen a lányoké lesz, de neves énekesek is gondoskodnak majd a nézők szórakoztatásáról. A fellépők között lesz többek között Radics Gigi, a Rising Starból ismert Fehérvéri Gábor Alfréd és Gondi Helén, Nika, Pély Barnabás és Szabó Kimmel Tamás is. A döntő rendhagyó színpadképe sem a szépségversenyek standard-jeire épül. A legprofibb technikai elemeket vetik be a látvány és a hangulat fokozására: Vajna Tímea 220 négyzetméteres LED falat és különleges kifutót álmodott meg, amelynek vége a zsűrihez vezet. Az ítészek között szakemberek, üzletemberek foglalnak majd helyet és érkezik egy világsztár is. A show megvalósításához 130 ember munkája járul hozzá.

- 2015 a fény éve, épp ezért minden szempontból a csillogást szerettük volna hangsúlyozni, ezzel is kiemelve az Erkel Színház adottságait, illetve pompáját formába önteni a látványtervező és a koreográfus segítségével. A lányok gyémánt kiegészítőket viselnek majd az est folyamán, s mivel több millió forintot érő ékszerekről van szó, kiemelt biztonsági szolgálat vigyázza majd őket, akárcsak a gyémánt koronát – mondta Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Migránsoknak építettek sátortábort

A sátrakat a befogadótábor udvarán állították fel, az épület ugyanis már kevés a menedékkérőknek. Tovább olvasom