Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Harmadik a győri baba

Újév első perceiben, egészen pontosan nulla óra hét perckor négy kilogramm és tizenhat dekagramm súllyal jött a világra a győri Petz Aladár megyei kórházban Hóbor Kristóf Tamás. Egészséges, akárcsak édesanyja, Hóborné Csapó Bernadett.
A Hóbor család: Alexandra megsimogathatta Kristóf kezét.
A délelőtti órákban még drukkolhattunk, lévén megyénk idei első szülöttje esélyes volt az országos első címre is. Ezen az újévi napon azonban – bízzunk benne, hogy jó jelként – valósággal tolongtak a világra a babák: Nagykanizsán a városi kórházban Magyar Bianka 0.02 órakor, Székesfehérváron, a Szent György kórházban Raffael István 0.05 órakor született.

Eddigi ismereteink szerint tehát a győri kisfiú még tartja „dobogós", harmadik helyét. Kristóf egyébként önmagában egy főnyeremény a családnak: makkegészséges, gyönyörű baba. Apukája, Hóbor Attila is jelen volt születésénél, a déli órákban pedig már vissza is tért a kórházba kislányukkal. A hatéves Alexandra a Kisalföld jelenlétében simogathatta meg első alkalommal öcsikéje kezét. A nagyszülők érkezése későbbre halasztódott, hiszen Tétszentkútról, Kecskemétről, illetve Mátyásdombról kelnek útra. Az édesanya – „civilben" porcelánfestő – is jó egészségnek örvend, a szülést vezető orvos, dr. Mozejkó László szerint hamarosan elhagyhatják a kórházat. Az édesapa a Strabag cég alkalmazottja. Érdeklődésünkre még nem tudta megmondani, hogy vállalata milyen ajándékkal lepi meg a megye idei első újszülöttjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farsang(i)-víziók

A festőművész Farsang Sándor ismert alakja a győri közéletnek. Amióta megtelepedett a városban,… Tovább olvasom